Meny - information

Bom Sucesso Golf Resort

Bom Sucesso är beläget ca 45 min. nord ost om Lissabons internationella flygplats, vid kanten till Portugals största lagun och endast några minuter från medeltida staden Obidos ligger Bom Sucesso Design Villas. Bom Sucesso har en väldigt tydlig profil genom de mycket speciellt designade villorna, på det sättet är Bom Sucesso helt unikt.

Information och boking

Flexpaket – resor med hotell och golfpaket, resan kan bokas från 3 upp till 14 nätter.

Bom Sucesso Golf Resort bokas genom att maila eller ringa oss – allt för att just din resa ska skapas med det bästa och största innehållet till vårt allra bästa pris.

Maila oss din resa.
Ring oss om din resa, 08-54566530.

Hotell

Bom Sucesso är beläget ca 45 min. nord ost om Lissabons internationella flygplats, vid kanten till Portugals största lagun och endast några minuter från medeltida staden Obidos ligger Bom Sucesso Design Villas. Bom Sucesso har en väldigt tydlig profil genom de mycket speciellt designade villorna, på det sättet är Bom Sucesso helt unikt. Området här nord väst om Lissabon börjar bli riktigt intressant som golf resmål med flera högklassiga golfbanor i närheten av varandra.

Rummen Rummen (ska inte förväxlas med traditionella hotellrum) är designad för att nå högsta komfort, här finns normalt ett vardagsrum med kamin, 42″ platt-TV med dvd. Köket ligger separat och är fullt utrustat. Sovrummen har även de platt-TV, garderober och badrum. Ute miljön är också viktig på Bom Sucesso. Här finns privat terrass för middagarna på kvällen och det är inte långt till poolen, golfbanan och naturen.

Hotellet Bom Sucesso har inte mindre än 170 villor planerade i projektet. Individuella villor och ”townhouses” (vad vi kan kalla radhus). Tomterna är belägna kring 18-hålsbanan av mästerskapsklass med samma namn Bom Sucesso. När anläggningen står klar ska här även finnas ett 5-stjärnigt hotel & Spa. En utvald grupp arkitekter från hela Europa har varit med och skapat denna unika och högt designade anläggning.

Övriga avstånd
- 100 km. till Lissabons flygplats.
- 5 minuters bilfärd från Óbidos Lagoon.
- 15 minuters bilfärd från gamla staden Óbidos.
- 10-30 minuters bilfärd från alla stora västkuststränder (Peniche, Baleal, Santa Cruz o.s.v.).

Golf

Gäster rekommenderas att spela hotellets egen golfbana med reducerad greenfee för Golf World Travels kunder och hotellets gäster. Greenfee och golf med förbokade starttider ingår i våra hotell- och golfpaket.

Individuella tillval förekommer till golfpaket som ingår. Det kan t.ex. vara att köpa till ytterligare greenfee på samma bana, byta en greenfee som ingår till närliggande bana eller köpa till mer greenfee på annan bana i närheten. I online bokningen framgår innehåll i golfpaketen och tillvalsmöjligheterna.

Avstånd golfbanor från hotellet
- Bom Sucesso, 0 km.

- Royal Obidos Golf Club, 5 km.
- Praia del Rey Golf & C.C, 7 km.
- Golden Eagle Golf Club, 20 km.

Flyg

Rekommenderat flyg till destinationen
TAP Air Portugal
Norwegian
Boka flyg direkt via bokningslänk maila en fråga eller ring och boka flyg, 08-54566530.

Flygbokning direkt med flygbolaget, registreras inte hos Golf World Travel. Pris och villkor enligt flygbolaget.

Transfer

Res bekvämt med Golf World Travels transfer – anpassad för golfare med mycket bagage. När du bokar vår golf transfer möts du av vår representant eller chaufför, med ditt, hotellets och/eller Golf World Travel namn på skylten. Har vi inte bokat ditt flyg kontaktar vi dig för detaljerade flyguppgifter. Transfer går att boka för transport dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Transfer ingår eller kan bokas separat i våra paket.

Info

Klimatstatistik- Vilket väder kan förväntas på resmålet?
Soluppgång och solnedgång – Hur länge går det att spela golf på resmålet?
Guide eluttag – Behövs adapter för eluttag på resmålet?

Bilder