Meny - information

Camporeal Golf Club

Trots närhet till Lissabon och flygplatsen råder ett lugn i landskapet rund hotellet och golfbanan Camporeal Golf Resort. Marken har använts som jaktområde för kungligheterna.

Information och bokning

Flexpaket – resor med hotell och golfpaket
Full Flex – 7 nätter

Min Flex – 4 nätter

Info

Trots närhet till Lissabon och flygplatsen råder ett lugn i landskapet rund hotellet och golfbanan Camporeal Golf Resort. Marken har använts som jaktområde för kungligheterna. Hotellet och golfbanan ingår i prestigefyllda hotellkedjan Westin. Camporeal GC var värd 2010 och 2011 till PGA Ladies European Tour. Ledande bandesigner Donald Steel har skapat en unik och utmanande 18 håls par 72 golfbana som öppnades 2005. Inbäddat i vackra omgivningar kring Silver Coast, slingrar sig den 6.000 meter långa banan upp och ner den naturligt kuperade terrängen. Dramatiska backar och skogklädda dalar erbjuder en rad utmanande slag. De första nio hålen är tuffa – hål 6 är den allra svåraste. Hål 17 är den mest pittoreska, vilket ger en strålande utsikt över orten och vingårdar när du närmar dig slutet av rundan.

Karaktär Mästerskapsbana.

Träningsmöjligheter ”Double ended” 350 meter range. 4 mål-greener med bunkers. Område för närspel. Putting green. Golfskola. PGA pro.

Klubbhus Omklädningsrum, golfshop, restaurang.

UthyrningPå Camporeal GC finn det vagnar, golfbilar och golfklubbor till uthyrning.

Övrigt Arkitekt – Donald Steel.

Bilder