Meny - information

Denia Marriott La Sella Golfresort

Denia Marriott La Sella Resort & Spa omges av en vacker natur i form av Montgo Natural Park. Och här ligger det 5-stjärniga Denia Marriott Hotel. Denia Marriott La Sella Resort & Spa har utformats tillsammans med golfklubben La Sella Golf Club som har funnits på plats långt mycket tidigare än hotellet. Vackra klassiska spanska miljöer i både hotellet och klubbhuset.

Paketpris

Nätter 2 nätter 7 nätter . .
Golf 2 greenfee 5 greenfee . .
Lågsäsong fr. 1 895 kr 5 495 kr . .
Högsäsong fr. 2 295 kr 6 895 kr . .

 

I priset ingår

 • Del i standard dubbelrum med frukost på Denia Marriott La Sella Golf Resort, hotell på golfbanan
 • Frukost på Denia Marriott La Sella Golf Resort
 • Välkomstdrink
 • Fritt tillträde till gym
 • Fritt wi-fi
 • Greenfee på hotellets egen bana La Sella
 • Förbokade starttider på golfbana i samband med beställning i egen resplan innan betalning
 • Skatter

Paketpriser

 • Resan bokas med Flexpaket – resor med hotell och golfpaket
 • Boende och golf enligt flexresans koncept
 • Säsonger avser golfresessäsong
 • Priser ska alltid ses som cirkapriser och från-priser, prisvariationer förekommer beroende av säsong och efterfrågan.
 • Alltid aktuellt pris i egen resplan och offert
 • Kontakta oss alltid för egen reseplan och aktuell offert
 • Specialpriser för grupper

Boka eller begär offert genom att maila på; info@golfworldtravel.se eller ringa 08-54566530.

Uppdatering pris- innehållsversion 1;2

Information bokning och paket

Resan bokas med Flexpaket – resor med hotell och golfpaket. Boende enligt hotellets koncept.

 • Mini Flex = hotell och golf, kort vecka, valfri avresa, fast reslängd från 2 till 6 dagar och 1-5 greenfee.
 • Full Flex = hotell och golf, en vecka, valfri avresa med fast reslängd 7 dagar och 4-6 greenfee.
 • Maxi Flex = hotell och golf, längre än en vecka, valfri avresa, fast reslängd från 8 dagar och längre från 4 greenfee och uppåt.

Till alla resor erbjuds individuella tillval;

 • Flyg
 • Transfer
 • Extra golf (utöver den golf som ingår i flexpaketen)
 • Extra golf (golf på närliggande golfbanor)
 • Pension (hel, halv eller all-inclusive)
 • Alternativa rums-kategorier t.ex. enkelrum, svit m.m
 • Försäkring (avbeställning och reseförsäkring)

Boka eller begär offert genom att maila på; info@golfworldtravel.se eller ringa 08-54566530.

Hotell

Denia Marriott La Sella Resort & Spa omges av en vacker natur i form av Montgo Natural Park. Och här ligger det 5-stjärniga Denia Marriott Hotel. Denia Marriott La Sella Resort & Spa har utformats tillsammans med golfklubben La Sella Golf Club som har funnits på plats långt mycket tidigare än hotellet. Vackra klassiska spanska miljöer i både hotellet och klubbhuset.Denia Marriott La Sella Resort har ett strategiskt läge mellan de båda flygplatserna i Alicante och Valencia. Det går lika bra att flyga till båda städerna då avståndet till hotellet är ungefär de samma från båda orterna.Hotellet ligger vid/på golfbanan, alltså inget avstånd för att behöva ta sig mellan hotell och golfbana.

La Sella Golf Club, 0 m.

Oliva Nova Golf, 10 km.

Rummen Rummen på Denia Marriot La Sella erbjuder ett lyxigt utbud av service och tjänster med många detaljer som gör vistelse avkopplande, bekväm och enkel. Rum vetter med utsikt över bergen eller över golfbanan.Rummens storlek är tämligen standard för ett modernt hotell, erbjuder en yta på ca 30 kvm. och omfattande faciliteter för att tillfredställa komforten under vistelsen. Bl.a. finns individuellt reglerbar luftkonditionering och centralvärme, brandvarnare, TV (satellit), rymliga garderober, minibar, ADSL Internet access, arbetsstation, strykbräda och strykjärn.Badrummen är utrustade med en handduk värmare, förstoringsspegel och hårtork bl.a.

Hotellet Välj bland ett urval av läckra rätter på några hotellets restauranger. Njut av traditionella rätter från paella och tapas nära havet.Brasserie Montgó På Brasserie Montgó kan man njuta av det bästa av spansk och medelhavsmat i en rustik och varm atmosfär. Restaurangen inbjuder att njuta av en avslappnad och informell måltid.Hoyo 19 restaurang Hoyo 19 är restaurangen på La Sella Golf där gäster kan sammanfatta golfrundan över en kall öl, ett glas rosé eller en Coca Cola. Terrass med utsikt över La Sellas fina fairways.L’Espigó Denia restaurang Njuta av solen på stranden tillsammans och fantastisk mat inför en vacker strand med fin vit sand och havet.

På Denia Marriott La Sella Golf Resort finns ett komplett spa för skönhet-s och hälsobehandlingar. Hydroterapi, massage, gym, jacuzzi … allt du behöver för att koppla av och hålla dig i form.

Greenfeepaket Gäster på Hotel Denia Marriott La Sella rekommenderas att spela huvuddelen på hotellets egen bana La Sella Golf.

Greenfee och golf med förbokade starttider ingår i våra hotell- och golfpaket.Individuella tillval förekommer till golfpaket som ingår. Det kan t.ex. vara att köpa till ytterligare greenfee på samma bana, byta en greenfee som ingår till närliggande bana eller köpa till mer greenfee på annan bana i närheten.I online bokningen framgår innehåll i golfpaketen och tillvalsmöjligheterna.

Golf

Gäster på Hotel Denia Marriott La Sella rekommenderas att spela huvuddelen på hotellets egen bana La Sella Golf.

Greenfee och golf med förbokade starttider ingår i våra hotell- och golfpaket.Individuella tillval förekommer till golfpaket som ingår. Det kan t.ex. vara att köpa till ytterligare greenfee på samma bana, byta en greenfee som ingår till närliggande bana eller köpa till mer greenfee på annan bana i närheten.I online bokningen framgår innehåll i golfpaketen och tillvalsmöjligheterna.

La Sella Golf Club, 0 km.

Oliva Nova Golf Club, 10 km.

Flyg

Rekommenderat flyg till destinationen

Norwegian

SAS

Boka flyg direkt via bokningslänk, maila en fråga eller ring och boka flyg, 08-54566530.

Transfer

Res bekvämt med Golf World Travels transfer – anpassad för golfare med mycket bagage. När du bokar vår golf transfer möts du av vår representant eller chaufför, med ditt, hotellets och/eller Golf World Travel namn på skylten. Har vi inte bokat ditt flyg kontaktar vi dig för detaljerade flyguppgifter. Transfer går att boka för transport dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Transfer ingår eller kan bokas separat i våra paket.

Info

Historisk väderstatistik – Vilket väder kan förväntas på resmålet?

Soluppgång och solnedgång – När går solen upp och ned, hur länge kan jag spela golf?

Guide eluttag – Behöver jag en adapter på resmålet?

Bilder

Bilder