Meny - information

Hotel Costa da Caparica

Ett hotell på stranden, söder om Lissabon, i närheten av Aroeira Golf Club där golfens spelas. Beachen vid hotellet är känd för den puderfina sanden och det klarblå vattnet. I och med att hotellet inte ligger vi banan rekommenderas hyrbil på resan för transporten till och från golfbanorna i området.

Information bokning och paket

Resan bokas med Flexpaket – resor med hotell och golfpaket. Boende enligt hotellets koncept.

  • Mini Flex = hotell och golf, kort vecka, valfri avresa, fast reslängd från 2 till 6 dagar och 1-5 greenfee.
  • Full Flex = hotell och golf, en vecka, valfri avresa med fast reslängd 7 dagar och 4-6 greenfee.
  • Maxi Flex = hotell och golf, längre än en vecka, valfri avresa, fast reslängd från 8 dagar och längre från 4 greenfee och uppåt.

Till alla resor erbjuds individuella tillval;

  • Flyg
  • Transfer
  • Extra golf (utöver den golf som ingår i flexpaketen)
  • Extra golf (golf på närliggande golfbanor)
  • Pension (hel, halv eller all-inclusive)
  • Alternativa rums-kategorier t.ex. enkelrum, svit m.m
  • Försäkring (avbeställning och reseförsäkring)

Boka eller begär offert genom att maila på; info@golfworldtravel.se eller ringa 08-54566530.

Hotell

Ett hotell på stranden, söder om Lissabon, i närheten av Aroeira Golf Club där golfens spelas. Beachen vid hotellet är känd för den puderfina sanden och det klarblå vattnet. I och med att hotellet inte ligger vi banan rekommenderas hyrbil på resan för transporten till och från golfbanorna i området.

Rummen 353 rum, elegant inredning, kabel-TV, radio, badrum, luftkonditionering, telefon, minibar, säkerhetsskåp, roomservice och balkong.

Hotellet Stor pool, två restauranger, två barer, diskotek ”Cats”, butiker, valutaväxling, frisör, privat parkering och konferensrum.

Övriga avstånd - Flygplatsen ca. 35 km.

Golf

Greenfee och golf med förbokade starttider ingår i våra hotell- och golfpaket. Individuella tillval förekommer till golfpaket som ingår. Det kan t.ex. vara att köpa till ytterligare greenfee på samma bana, byta en greenfee som ingår till närliggande bana eller köpa till mer greenfee på annan bana i närheten.

I online bokningen framgår innehåll i golfpaketen och tillvalsmöjligheterna

Avstånd golfbanor från hotellet - Aroeira Golf Club, 30 km. - Montado Golf Club, 30 km. - Quinta do Peru Golf Club, 30 km. - Troia Golf Golf Club, 50 km.

Flyg

Rekommenderat flyg till destinationen TAP Air Portugal Norwegian

Boka flyg direkt via bokningslänk, maila en fråga eller ring och boka flyg, 08-54566530.

Flygbokning direkt med flygbolaget, registreras inte hos Golf World Travel. Pris och villkor enligt flygbolaget.

Transfer

Res bekvämt med Golf World Travels transfer – anpassad för golfare med mycket bagage. När du bokar vår golf transfer möts du av vår representant eller chaufför, med ditt, hotellets och/eller Golf World Travel namn på skylten. Har vi inte bokat ditt flyg kontaktar vi dig för detaljerade flyguppgifter. Transfer går att boka för transport dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Transfer ingår eller kan bokas separat i våra paket.

Info

Klimatstatistik – Vilket väder kan förväntas på resmålet? Soluppgång och solnedgång – Hur länge går det att spela golf på resmålet? Guide eluttag – Behöver jag någon adapter för eluttag på resmålet?

Bilder