Meny - information

Marina Playa Golf

Hotel Servigroup Marina Playa har ett oslagbart läge vid vattnet och bara 50 meter från Marina golfbana och mycket nära till Cabo de Gata Natural Park. Den moderna och stora anläggningen inkluderar fyra pooler, hälsocenter, och restaurang.

Information och bokning

Flexpaket – resor med hotell och golfpaket, resan kan bokas från 3 upp till 14 nätter.

Flexpaket – resor med hotell och golfpaket
Full Flex – 7 nätter

Det går också bra att boka eller begära offert genom att maila en förfrågan eller ringa, 08-54566530.

Hotell

Servigroup Marina Playa Hotel har 334 rymliga och bekväma rum med balkong och med fantastisk utsikt över stranden i Mojácar eller mot golfbanan, bekväma sängar och fullt utrustade med luftkonditionering och uppvärmning, badrum, hårtork, balkong, telefon, LCD-TV, minikylskåp, safe (extra kostnad) och intelligenta låssystem. Det finns även Wi-Fi-anslutningar.

Golfbanor / avstånd
Marina Playa Golf, 50 m.

Marina Golf Mojácar ligger i Urbanización Marina de la Torre, ungefär en timme från Murcia och Almería med motorvägen. Det är i ett bostadsområde och vid hotellet. Nära havet, stränder och vik och de närliggande bergen.

Hotellet Marina Playa Golf. Hotel Servigroup Marina Playa har ett oslagbart läge vid vattnet och bara 50 meter från Marina golfbana och mycket nära till Cabo de Gata Natural Park. Den moderna och stora anläggningen inkluderar fyra pooler, hälsocenter, och restaurang.

Rum Marina Playa Golf. Servigroup Marina Playa Hotel har 334 rymliga och bekväma rum med balkong och med fantastisk utsikt över stranden i Mojácar eller mot golfbanan, bekväma sängar och fullt utrustade med luftkonditionering och uppvärmning, badrum, hårtork, balkong, telefon, LCD-TV, minikylskåp, safe (extra kostnad) och intelligenta låssystem. Det finns även Wi-Fi-anslutningar.

Greenfeepaket Gäster på hotellet rekommenderas att spela hotellets egen golfbana.

Individuella tillval förekommer till golfpaket som ingår. Det kan t.ex. vara att köpa till ytterligare greenfee på samma bana, byta en greenfee som ingår till närliggande bana eller köpa till mer greenfee på annan bana i närheten.

I online bokningen framgår innehåll i golfpaketen och tillvalsmöjligheterna.

Övrigt
Alicante flygplats, ca. xx km.
Marina Playa Golf

Golf

Greenfee och golf med förbokade starttider ingår i våra hotell- och golfpaket.

Individuella tillval förekommer till golfpaket som ingår. Det kan t.ex. vara att köpa till ytterligare greenfee på samma bana, byta en greenfee som ingår till närliggande bana eller köpa till mer greenfee på annan bana i närheten.

I online bokningen framgår innehåll i golfpaketen och tillvalsmöjligheterna.

Marina Playa Golf, 0 km.

Flyg

Rekommenderat flyg till destinationen
Norwegian
SAS

Boka flyg direkt via bokningslänk, maila en fråga eller ring och boka flyg, 08-54566530.

Transfer

Res bekvämt med Golf World Travels transfer – anpassad för golfare med mycket bagage. När du bokar vår golf transfer möts du av vår representant eller chaufför, med ditt, hotellets och/eller Golf World Travel namn på skylten. Har vi inte bokat ditt flyg kontaktar vi dig för detaljerade flyguppgifter. Transfer går att boka för transport dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Transfer ingår eller kan bokas separat i våra paket.

Info

Historisk väderstatistik – Vilket väder kan förväntas på resmålet?
Soluppgång och solnedgång – När går solen upp och ned, hur länge kan jag spela golf?
Guide eluttag – Behöver jag en adapter på resmålet?

Bilder

Bilder