Meny - information

Montado Golf Resort

30 minuter från Lissabon och mindre än 3 timmars flygresa från de stora europeiska flygplatserna ligger Montado Golf Resort i ”Costa Azul” region, i Algeruz (Palmela), nära slottet Palmela och är omgivet av vinodlingar. De berömda vinerna i regionen utvecklas från en Oak Tree Hill (Montado), där vattenströmmar och dammar utgör magin och skönheten på orten. Golfbanan smälter försiktigt in i ett lantligt landskap som är idealiskt för att komma från den dagliga rutinen. Montado Golf är också känt för sitt 18:e hål med sin ö. Montado Golf Resort är en unik anläggning i södra Lissabon-regionen, med en 18-håls golfbana, hotell och spa, vilket gör resorten perfekt för golfare. Det finns 8 andra golfbanor på mindre än 30 minuter resa från Montado. Montado är en unik plats för dem som vill koppla av, och njuta av familj-tid, golfen, med golfkompisarna eller bara genom att ta långa promenad på golfbanan eller stränderna i Troia, besöka slottet Palmela, José Maria da Fonseca källare eller Estuario do Sado naturpark. Dessutom, ta tid att uppskatta den stora gastronomin i regionen, som till exempel den berömda Tortas de Azeitão, ”Moscatel de Setúbal” och dess fantastiska ostar. Montado – den ideala kombinationen för den perfekta semestern.

Information och bokning

Flexpaket – resor med hotell och golfpaket
Mini Flex – 4 nätter
Full Flex – 7 nätter

Det går också bra att boka eller begära offert genom att maila en förfrågan eller ringa, 08-54566530.

Hotell

Montado Hotel & Golf Resort är ett mycket trevlig hotell från 2009. Ett riktigt bra golfhotell där banan och hotellet har nära kontakt med de första och avslutande hålen nära hotellet. Här är det korta avstånd mellan hotell och golf. Montado ligger inte heller så lång från Lissabon och flygplatsen, ca 40 min, vilket inbjuder till en tur in till staden. Hotellet ligger i en naturskön omgivning med bl.a. vinodlingar. De flesta av hotellets drygt 90 rum har en fin utsikt och kontakt med golfbanan.

Rummen Montado Hotel & Golf Resort har 94 rum som alla har balkong eller terrass med utsikt över banan. Hotellet byggdes år 2009 och är nytt och fräscht och rummen är smakfullt inredda.

Hotellet Montado Hotel & Golf Resort har en fin restaurang och en bar som är anläggningens samlingspunkt.

Övriga avstånd
- Lissabon ca. 50 km.
- Flygplatsen ca. 60 km.

Golf

Gäster rekommenderas att spela hotellets egen golfbana med reducerad greenfee för Golf World Travels kunder och hotellets gäster. Greenfee och golf med förbokade starttider ingår i våra hotell- och golfpaket.

Individuella tillval förekommer till golfpaket som ingår. Det kan t.ex. vara att köpa till ytterligare greenfee på samma bana, byta en greenfee som ingår till närliggande bana eller köpa till mer greenfee på annan bana i närheten. I online bokningen framgår innehåll i golfpaketen och tillvalsmöjligheterna.

Avstånd golfbanor från hotellet
- Montado Golf Club, 0 km.
- Quinta do Peru Golf Club, 5 km.
- Aroeira Golf Club, 10 km.
- Troia Golf Golf Club, 10 km.
- Riba Golf Club, 30 km.

Flyg

Rekommenderat flyg till destinationen
TAP Air Portugal
Norwegian

Boka flyg direkt via bokningslänk, maila en fråga eller ring och boka flyg, 08-54566530.

Flygbokning direkt med flygbolaget, registreras inte hos Golf World Travel. Pris och villkor enligt flygbolaget.

Transfer

Res bekvämt med Golf World Travels transfer – anpassad för golfare med mycket bagage. När du bokar vår golf transfer möts du av vår representant eller chaufför, med ditt, hotellets och/eller Golf World Travel namn på skylten. Har vi inte bokat ditt flyg kontaktar vi dig för detaljerade flyguppgifter. Transfer går att boka för transport dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Transfer ingår eller kan bokas separat i våra paket.

Info

Klimatstatistik – Vilket väder kan förväntas på resmålet?
Soluppgång och solnedgång – Hur länge går det att spela golf på resmålet?
Guide eluttag – Behöver jag någon adapter för eluttag på resmålet?

Bilder