Meny - information

Oitavos Golf Resort

Oitavos Golf Resort ligger granne med välkända Quinta da Marinha Golf Resort i området som heter just Quinta da Marinha. Oitavos Dunes hotell och golfbana ligger närmare Atlanten och har mer kontakt med havet. Avstånd till flyg och trevliga Estoril och Casicas är nära.

Designad av kända amerikanska golfbanearkitekten Arthur Hills, har Oitavos Dunes erkänts som den 65:e bästa golfbanan i världen i ”GOLF Magazine 2013 Top 100″. Utvald av Tour Professionals, arkitekter, journalister och finsmakare i golfspelet, är den senaste tidens rankning ett bevis på kompetens och engagemang för ständiga investeringar och förbättringar av golfbanan till att ständigt ligga i toppklass.

The Oitavos ligger 30 minuter väster om Lissabon bland de naturliga sanddynerna i fantastiska Sintra Cascais nationalpark, här ligger hotell och golfbana i anslutning till varandra. Prisbelönta Oitavos Dunes har varit värd för Portuguese Open vid fyra tillfällen sedan 2001. Oitavos är en av endast tre banor på det europeiska fastlandet som placerar sig inom Top 100 ranking av världens bästa golfbanor.

Erbjudande

Tee Off at The Oitavos

Combine the challenge and excitement of playing one of the world’s great golf courses with relaxation and luxury with the three day ”Tee-off” package at The Oitavos, a new five-star hotel in Portugal’s Estoril Coast. Just Stay and Play!

 • 3 Night stay in a Superior Room
 • Complimentary Buffet Breakfast
 • Complimentary 2 green fees (18 holes) at Oitavos Dunes, per person, per stay, subject to availability
01/04-31/06
01/11-31/03 01/10-31/10 01/07-30/09
Dubbel 3 360 kr 3 825 kr 4 170 kr
Enkel 5 730 kr 6 480 kr 7 260 kr

Tillägg;

 • Perimium Lof; 1 650 kr.
 • Corner Loft; 450 kr

Villkor;

 • Priser gäller till 31/10. Hcp 36. Weekend and bank holidays – tee times upon availabilty until 09:50 am.
 • Includes Wi-Fi.

 

Stay and Play at The Oitavos

Stay and Play one of the world’s great golf courses

 • 5 Night stay in a Superior Room
 • Complimentary Buffet Breakfast
 • Complimentary 4 rounds of golf per person at Oitavos Dunes, subject to availability
01/04-31/06
01/11-31/03 01/10-31/10 01/07-30/09
Dubbel 5 845 kr 6 520 kr 7 195 kr
Enkel 9 720 kr 11 070 kr 12 420 kr

 

Tillägg;

 • Perimium Lof; 2 750 kr.
 • Corner Loft; 7 500 kr

 

Villkor;

 • Priser gäller till 31/10. Hcp 36. Weekend and bank holidays – tee times upon availabilty until 09:50 am.
 • Includes Wi-Fi.

 

Unlimited Golf Package

Lifetime opportunity to play a Top 100 Best Golf Course in the World. Stay at The Oitavos and play as many times as you wish! This package includes:

 • 1 night stay in a Superior Room
 • Complimentary buffet breakfast
 • Complimentary green fee at Oitavos Dunes (18 holes)
 • Complimentary second green fee on the same day
 • Package valid from November 21st to December 12th and from January 12 to February 28th

Price per package, single 1 760 kr. Double 1 270 kr / person. Gäller; 15/11-28/2. Hotellet stängt 1/12-31/1.

Tillägg: Premium 550 kr, Corner Loft 1500 kr, Atlantic and Oitavos Suites, 4750 kr.

 

Information och bokning

Flexpaket – resor med hotell och golfpaket

Mini Flex – 3 nätter

Mini Flex – 5 nätter

Det går också bra att boka eller begära offert genom att maila en förfrågan eller ringa, 08-54566530.

Hotell

Det lyxiga, 5-stjärniga The Oitavos kombinerar toppmodern design med orörda naturliga omgivningar i naturparken Sintra-Cascais. Här finns pooler, toppmoderna idrottsanläggningar, ett ridcenter, en helikopterplatta och den prisbelönta golfbanan The Oitavos Dunes.

De eleganta loften och sviterna är inredda med moderna möbler i vita och blå färger. Det finns bekväma sängar, platt-TV-apparater med satellitkanaler. Moderna badrum.

Du kan välja mellan ett brett urval av moderna rätter på hotellrestaurangen Ipsylon Lounge, som har utsikt över poolen och trädgården. Bara 3 minuters promenad från huvudbyggnaden ligger hotellets andra restaurang, Verbasco. Här erbjuds en mer avslappnad atmosfär samt portugisiska rätter och tapas. Du kan också äta sushi, samt beställa specialmenyer. Baren på The Oitavos serverar en mängd olika sorters drycker till långt in på natten.

The Oitavos har ett komplett spa, som erbjuder naturliga och ekologiska behandlingsprodukter och en helhetssyn på välbefinnande. Det finns 10 massagerum, en bubbelpool, samt både torr- och våtbastu om du vill koppla av. Du har tillgång till ett 24-timmarsöppet fitnesscenter och regelbundna aktiviteter, som yoga och pilates. Hotellet erbjuder även sportfaciliteter som tennisbana, padeltennis, squash, gympapass, fitnessakademi och en semi-olympisk inomhuspool. Utomhus hittar du en saltvattenpool som är uppvärmd från maj till september. Här kan du njuta av en cocktail eller andra läskande drycker från baren.

The Oitavos Hotel ligger 5 km från centrala Cascais och 30 minuters bilresa från Sintra, som är känt för sina fantastiska monument och palats. Till Lissabon tar det också 30 minuter med bil, och där kan du besöka välkända områden och platser som Chiado, Bairro Alto och Alfama. Du bor bara 5 minuters bilresa från den populära stranden Praia do Guincho. Sporadisk pendelbuss finns på sommaren och i mån av plats. Rum: 142.

Oitvaos Golf Resort ligger granne med välkända Quinta da Marinha Golf Resort i området som heter just Quinta da Marinha. Oitavos Dunes hotell och golfbana ligger närmare Atlanten och har mer kontakt med havet. Avstånd till flyg och trevliga Estoril och Casicas är nära. Hotellet och golfbanan har rönt stor uppmärksamhet för sina höga ambitioner, hög kvalité och service. Oitavos Dunes har vunnit flera priser och är allmänt känt som ett av de allra bästa hotell och golfbana i hela Portugal och även inom hela Europa. För den som söker det där lilla extra kan vi gärna rekommendera Oitavos.

Rummen 142 rum varav 16 sviter. Alla rum har egen balkong med utsikt över golfbanan och/eller havet.

Hotellet På Oitavos Dunes finns restauranger, spa och konferens möjligheter. Pooler inne och ute.

Övriga avstånd

- Cascais ca. 3 km.

- Guinch Beach ca. 3 km.

- Estoril ca. 6 km.

- Lissabon ca. 35 km.

- Flygplatsen ca. 45 km.

Golf

Gäster rekommenderas att spela hotellets egen golfbana med reducerad greenfee för Golf World Travels kunder och hotellets gäster. Greenfee och golf med förbokade starttider ingår i våra hotell- och golfpaket.

Individuella tillval förekommer till golfpaket som ingår. Det kan t.ex. vara att köpa till ytterligare greenfee på samma bana, byta en greenfee som ingår till närliggande bana eller köpa till mer greenfee på annan bana i närheten. I online bokningen framgår innehåll i golfpaketen och tillvalsmöjligheterna.

Avstånd golfbanor från hotellet

- Oitavos Dunes G.C, 0 km.

- Quinta da Marinha Golf Club, 1 km.

- Beloura Pestana Golf, 8 km.

- Golf do Estoril Golf Club, 10 km.

- Penha Longa Golf Club, 12 km.

- Belas Golf Club, 21 km.

Flyg

Rekommenderat flyg till destinationen

TAP Air Portugal

Norwegian

Boka flyget direkt via bokningslänk maila en fråga eller ring och boka flyg, 08-54566530.

Flygbokning direkt med flygbolaget, registreras inte hos Golf World Travel. Pris och villkor enligt flygbolaget.

Transfer

Res bekvämt med Golf World Travels transfer – anpassad för golfare med mycket bagage. När du bokar vår golf transfer möts du av vår representant eller chaufför, med ditt, hotellets och/eller Golf World Travel namn på skylten. Har vi inte bokat ditt flyg kontaktar vi dig för detaljerade flyguppgifter. Transfer går att boka för transport dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Transfer ingår eller kan bokas separat i våra paket.

Info

Klimatstatistik – Vilket väder kan förväntas på resmålet?

Soluppgång och solnedgång – Hur länge går det att spela golf på resmålet?

Guide eluttag – Behövs någon adapter för eluttag på resmålet?

Bilder