Meny - information

Pestana Sintra Golf Resort

Ett hotell som ingår i hotellkedjan Pestana Hotels. Ligger vid foten av Sintra bergen, strax norr om Lissabon. Vid hotellet ligger den Rocky Roquemore designade golfbana över 18 hål. Den är relativt flack men ändå tillräckligt utmanande så att även de mer erfarna golfarna ska finna nöjet att spela banan mer än en gång.

Detta lyxiga hotell i Quinta da Beloura ligger bredvid en 18-hålsbana och 3 km från centrala Sintra. Här finns en spaavdelning, inomhus- och utomhuspooler och tennisbanor. De luftkonditionerade rummen på Pestana Sintra Golf and Spa Resort har modern design och platt-TV. Många rum har balkong med fri utsikt över Sintra.

Den charmiga och exklusiva restaurangen Mourisco serverar traditionella portugisiska och internationella rätter. Baren O Chafariz serverar cocktails och snacks i trädgården och erbjuder levande musik vissa kvällar under säsong.

Pestana Sintra har utomhuspool och en lyxig inomhuspool och spaavdelning. Physio Spa erbjuder bastu, bubbelpool, turkiska bad samt lyxiga massagebehandlingar.

Pestana ligger 7 km från de kosmopolitiska badorterna Estoril och Cascais. Det finns parkering vid hotellet. Rum: 137, Hotellkedja: Pestana Hotels & Resorts

Information och boking

Flexpaket – resor med hotell och golfpaket, resan kan bokas från 3 upp till 14 nätter.

Pestana Sintra Golf Resort bokas genom att maila eller ringa oss – allt för att just din resa ska skapas med det bästa och största innehållet till vårt allra bästa pris.

Maila oss din resa.
Ring oss om din resa, 08-54566530.

Hotell

Ett hotell som ingår i hotellkedjan Pestana Hotels. Ligger vid foten av Sintra bergen, strax norr om Lissabon. Vid hotellet ligger den Rocky Roquemore designade golfbana över 18 hål. Den är relativt flack men ändå tillräckligt utmanande så att även de mer erfarna golfarna ska finna nöjet att spela banan mer än en gång.

Många av hålen på denna par 73-bana har vattenhinder, banan ringlar sig fram mellan sjöar och vattendrag. Sista hålet är en utmaning som gör att man inte glömmer banan i första taget.

Rummen De rymliga rummen är alla utrustade enligt högsta standard. Den effektiva och tysta luftkonditioneringen och centralvärmen garanterar att ditt rum har en bra temperatur oavsett väder Koppla av genom att se på LCD kabel-TV.Alla rum har en minibar och ett värde skåp och i de stora badrummet finns en hårtork.

Hotellet Pestana Sintra har egen 18 håls golfbana designad av legendariska Rocky Roquemore. Hotellets gäster har förstås garanterade starttider. Konferensrum upp till 80 personer. Från hotellets reception går det bra att hyra bil och växla pengar.

Övriga avstånd

- Lissabon flygplats 44 km.

- Lissabon 34 km.

- Sintra 3 km.

- Cascais 7 km.

- Estoril 5 km.

Golf

Gäster rekommenderas att spela hotellets egen golfbana med reducerad greenfee för Golf World Travels kunder och hotellets gäster. Greenfee och golf med förbokade starttider ingår i våra hotell- och golfpaket.

Individuella tillval förekommer till golfpaket som ingår. Det kan t.ex. vara att köpa till ytterligare greenfee på samma bana, byta en greenfee som ingår till närliggande bana eller köpa till mer greenfee på annan bana i närheten. I online bokningen framgår innehåll i golfpaketen och tillvalsmöjligheterna.

Avstånd golfbanor från hotellet

Beloura Pestana Golf, 0 km.

Penha Longa Golf Club, 3 km.

Golf do Estoril Golf Club, 5 km.

Oitavos Dunes G.C, 10 km.

Quinta da Marinha Golf Club, 10 km.

Belas Golf Club, 15 km.

Aroeira Golf Club, 64 km.

Troia Golf Golf Club, 78 km.

Montado Golf Club, 84 km.

Praia del Rey Golf & C.C, 122 km.

Flyg

Rekommenderat flyg till destinationen

TAP Air Portugal

Norwegian

Boka flyg direkt via bokningslänken maila en fråga eller ring och boka flyg, 08-54566530. Flygbokning direkt med flygbolaget, registreras inte hos Golf World Travel. Pris och villkor enligt flygbolaget.

Transfer

Res bekvämt med Golf World Travels transfer – anpassad för golfare med mycket bagage. När du bokar vår golf transfer möts du av vår representant eller chaufför, med ditt, hotellets och/eller Golf World Travel namn på skylten. Har vi inte bokat ditt flyg kontaktar vi dig för detaljerade flyguppgifter. Transfer går att boka för transport dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Transfer ingår eller kan bokas separat i våra paket.

Info

Klimatstatistik – Vilket väder kan förväntas på resmålet? Soluppgång och solnedgång – Hur länge går det att spela golf på resmålet? Guide eluttag – Behövs någon adapter för eluttag på resmålet?

Bilder