Meny - information

PGA Catalunya Golf Club

PGA Catalunya Golf Hotel (Melia Golf Vichy Catalan är det officiella namnet) är en komplett spa och golfanläggning. Tillhörande golfklubb har 36 hål. Hotellet ligger vid den lilla byn Caldes de Malavella som är känd för sina thermal bad.

Information bokning och paket

Resan bokas med Flexpaket – resor med hotell och golfpaket. Boende enligt hotellets koncept.

  • Mini Flex = hotell och golf, kort vecka, valfri avresa, fast reslängd från 2 till 6 dagar och 1-5 greenfee.
  • Full Flex = hotell och golf, en vecka, valfri avresa med fast reslängd 7 dagar och 4-6 greenfee.
  • Maxi Flex = hotell och golf, längre än en vecka, valfri avresa, fast reslängd från 8 dagar och längre från 4 greenfee och uppåt.

Till alla resor erbjuds individuella tillval;

  • Flyg
  • Transfer
  • Extra golf (utöver den golf som ingår i flexpaketen)
  • Extra golf (golf på närliggande golfbanor)
  • Pension (hel, halv eller all-inclusive)
  • Alternativa rums-kategorier t.ex. enkelrum, svit m.m
  • Försäkring (avbeställning och reseförsäkring)

Boka eller begär offert genom att maila på; info@golfworldtravel.se eller ringa 08-54566530.

Hotell

PGA Catalunya Golf Hotel (Melia Golf Vichy Catalan är det officiella namnet) är en komplett spa och golfanläggning. Tillhörande golfklubb har 36 hål. Hotellet ligger vid den lilla byn Caldes de Malavella som är känd för sina thermal bad. Bästa flygplatsen är Gerona ditt det endast är minuter i en taxi. Från hotellet går det även lätt och enkelt att inom kort avstånd nå flera restauranger och kvällsliv efter golfrundan. Går inte flyget till Gerona är det Barcelona som är bäst, dit är det ca 10 mil.

Rummen 144 dubbelrum, 4 junior sviter. Enkelrum är dubbelrum för enskilt bruk. Alla rum har badrum med bad och dusch, hårtork, kabel-TV, telefon, WIFI med ”high speed internet access”, minibar och säkerhetsskåp. Rummen är vända mot hotellets trevliga trädgård eller ”bakåt” mot golfbana och klubbhuset.

Hotellet Hotellet har mycket hög ambition för all mat, såväl frukost som middag. Här finns förstås restaurang och barer utomhus pool, barnpool, jacuzzi, bastu, gym osv. Det är en kort promenad mellan hotell och klubbhuset som också har restaurang. En klassisk vistelse på hotellet brukar innebära en eller ett par middagar på hotell och motsvarande på krogen, alltså någon trevlig restaurang i närområdet. Hotellets reception lämnar gärna rekommendation och assisterar med att boka både bord och taxi.

Övriga avstånd

– Gerona flygplats, 15 km.

– Barcelona flygplats, 98 km.

– Barcelona city, 110 km.

Tips på utflyktsmål:

– Pals, Peratallad och Ullastret, medeltida städer.

– Dali museét i Figueres.

– Katedralen i Girona och de judiska kvarteren.

– Casinot i Perelada.

Golf

PGA Catalunya ligger vid hotellet. Vi rekommenderar att golfen spelas på PGA. Greenfee och golf med förbokade starttider ingår i våra hotell- och golfpaket. Individuella tillval förekommer till golfpaket som ingår. Det kan t.ex. vara att köpa till ytterligare greenfee på samma bana, byta en greenfee som ingår till närliggande bana eller köpa till mer greenfee på annan bana i närheten. I online bokningen framgår innehåll i golfpaketen och tillvalsmöjligheterna.

Avstånd golfbanor från hotellet

PGA Catalunya Golf Club, 0 km.

Girona Golf Club, 20 km.

Costa Brava Golf Club, 29 km.

D´Aro Golf Club 35,0 km.

Emporda Golf Club, 50 km.

Golf Platja de Pals, 56 km.

Torremirona Golf Club, 59 km.

Peralada Golf Club, 63 km.

Flyg

Rekommenderat flyg till destinationen Norwegian SAS Boka flyg direkt via bokningsläng maila en fråga eller ring och boka flyg, 08-54566530.

Transfer

Res bekvämt med Golf World Travels transfer – anpassad för golfare med mycket bagage. När du bokar vår golf transfer möts du av vår representant eller chaufför, med ditt, hotellets och/eller Golf World Travel namn på skylten. Har vi inte bokat ditt flyg kontaktar vi dig för detaljerade flyguppgifter. Transfer går att boka för transport dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Transfer ingår eller kan bokas separat i våra paket.

Info

Historisk väderstatistik – Vilket väder kan förväntas på resmålet? Soluppgång och solnedgång – Hur länge går det att spela golf på resmålet? Guide eluttag – Behövs adapter för eluttag på resmålet?

Bilder

Bilder