Meny - information

Praia del Rey Golf C.C

Praia del Rey är en utmärkt anläggning som erbjuder två olika typer av boende, i hotellet med traditionella dubbelrum eller i villor, radhus eller lägenhet med möjlighet till eget hushåll och förstås sin egen 18 håls golfbana. Delvis är Praia del Reys golfbana mycket spektakulär med 5-6 hål som har direkt kontakt med Atlanten, sand dyner och en vidunderlig utsikt.

Information och bokning

Flexpaket – resor med hotell och golfpaket
Mini Flex – 4 nätter Golflägenhet 4 pers
Mini Flex – 4 nätter Golflägenhet 6 pers

Full Flex – 7 nätter Golflägenhet 4 pers
Full Flex – 7 nätter Golflägenhet 6 pers

Information och bokning Long Stay
Praia del Rey Golf C.C Long Stay bokas genom att maila eller ringa oss – allt för att just din resa ska skapas med det bästa och största innehållet till vårt allra bästa pris.

Maila oss din resa.
Ring oss om din resa, 08-54566530.

Hotell

Praia del Rey är en utmärkt anläggning som erbjuder två olika typer av boende, i hotellet med traditionella dubbelrum eller i villor, radhus eller lägenhet med möjlighet till eget hushåll och förstås sin egen 18 håls golfbana. Delvis är Praia del Reys golfbana mycket spektakulär med 5-6 hål som har direkt kontakt med Atlanten, sand dyner och en vidunderlig utsikt. Resan blir bäst med hyrbil. Bokas resan trots allt utan hyrbil blir resan bäst om hotellet bokas istället för lägenheterna, radhusen eller villorna (se separat beskrivning av hotellet på vår hemsida). Som gäst på hotellet är boendet i traditionella dubbelrum och då används restaurangerna på hotellet eller klubbhuset. Restaurangen i klubbhuset går att promenera till får hotellet. För restauranger utanför själva resorten är det taxi avstånd.

För gäster som väljer att boka Praia del Rey´s villor, radhus eller lägenheter tycker vi att hyrbil är ett måste. Önskas t.ex. en lägenhet med kvällssol med solnedgången i Atlantens horisont varje kväll som ju förstås är väldigt trevligt – tar det ifrån vart dessa lägenheter är belägna ca 30-40 minuter att gå upp till klubbhus, hotell och den lilla butiken som finns. Området är alltså stort. Dessutom med väl utrustade kök och möjlighet till eget hushåll och matlagning är det också bil avstånd till affärerna. Den lilla butik som finns inne på Praia del Rey har ett begränsat utbud. Dessutom med hyrbilen inbjuder det till att besöka sevärdheterna i området så som medeltida staden Obidos eller hamn- och fiskestaden Peniche.

Bilresan från Lissabons flygplats är inte heller särskilt lång eller svår att hitta fram. Väl uppe på motorvägen gäller det bara att köra av på rätt avfart, sedan är det inte långt kvar och väl skyltat ända fram.

Rummen Boendet varierar, lägenheter, ”Townhouses” som vi översätter till radhus och villor. Vårt standardboende är en enhet för 4 personer.

Boendet är utrustat med:
- Kök med kokplatta, ugn, kyl, tvätt- & diskmaskin.
- Kabel-tv.
- Privat balkong eller terrass.
- Personlig in- och utcheckning.
- Mobiltelefon för internt bruk på resorten (gratis).
- Städning 2 ggr per vecka.
- Business center.
- Gratis bil parkering.
- Litet snabbköp.
- 24 timmars säkerhetspatrullering.
- Tvätt- och strykservice.

Hotellet 24 timmer ”security”, pool och närhet till stranden med alla vattensporter. Bar och restaurang i klubbhuset. Nästan alla hus har utsikt över golfbanan, Atlanten eller tallskogen.

Övriga avstånd - 100 km. till Lissabons flygplats.
- 5 minuters bilfärd från Óbidos Lagoon.
- 15 minuters bilfärd från gamla staden Óbidos.
- 10-30 minuters bilfärd från alla stora västkuststränder (Peniche, Baleal, Santa Cruz o.s.v.)

Golf

Gäster rekommenderas att spela hotellets egen golfbana med reducerad greenfee för Golf World Travels kunder och hotellets gäster. Greenfee och golf med förbokade starttider ingår i våra hotell- och golfpaket.

Individuella tillval förekommer till golfpaket som ingår. Det kan t.ex. vara att köpa till ytterligare greenfee på samma bana, byta en greenfee som ingår till närliggande bana eller köpa till mer greenfee på annan bana i närheten. I online bokningen framgår innehåll i golfpaketen och tillvalsmöjligheterna.

Avstånd golfbanor från hotellet
- Praia del Rey Golf & C.C, 0 km.
- Bom Sucesso, 5 km.
- Royal Obidos Golf Club, 7 km.
- Golden Eagle Golf Club, 20 km.

Flyg

Rekommenderat flyg till destinationen
TAP Air Portugal
Norwegian

Boka flyg direkt via bokningslänk, maila en fråga eller ring och boka flyg, 08-54566530.

Flygbokning direkt med flygbolaget, registreras inte hos Golf World Travel. Pris och villkor enligt flygbolaget.

Transfer

Res bekvämt med Golf World Travels transfer – anpassad för golfare med mycket bagage. När du bokar vår golf transfer möts du av vår representant eller chaufför, med ditt, hotellets och/eller Golf World Travel namn på skylten. Har vi inte bokat ditt flyg kontaktar vi dig för detaljerade flyguppgifter. Transfer går att boka för transport dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Transfer ingår eller kan bokas separat i våra paket.

Info

Klimatstatistik – Vilket väder kan förväntas på resmålet?
Soluppgång och solnedgång – Hur länge går det att spela golf på resmålet?
Guide eluttag – Behöver jag någon adapter för eluttag på resmålet?

Bilder