Meny - information

Quinta da Marinha Golf Club

Golfbana Quinta de Marinha har eget hotell. Banan är främst till för hotellets gäster. Boende på Quinta da Marinha har prioriterade starttider på golfbana. Quinta da Marinha har investerat 20 miljoner Euros i nytt hotell och renovering av golfbanan under 1999. Detta projekt är nu helt färdigt. Golfbanan har genomgått förljande renoveringsprogram; ombyggnad av samtliga tees, utbyte av bevattningssystem, bearbetning av fairwaygräset, ombyggnad av bunkrar, ombyggnad av sjöarna och inhägnad av golfbanan.

Information och bokning

Flexpaket – resor med hotell och golfpaket
Mini Flex – 3 nätter
Mini Flex – 4 nätter
Mini Flex – 5 nätter
Full Flex – 7 nätter

Det går också bra att boka eller begära offert genom att maila en förfrågan eller ringa, 08-54566530.

Info

Golfbana Quinta de Marinha har eget hotell. Banan är främst till för hotellets gäster. Boende på Quinta da Marinha har prioriterade starttider på golfbana. Quinta da Marinha har investerat 20 miljoner Euros i nytt hotell och renovering av golfbanan under 1999. Detta projekt är nu helt färdigt.

Golfbanan har genomgått förljande renoveringsprogram; ombyggnad av samtliga tees, utbyte av bevattningssystem, bearbetning av fairwaygräset, ombyggnad av bunkrar, ombyggnad av sjöarna och inhägnad av golfbanan.

Karaktär Kuperad park/skogsbana i mästerskapsklass.

Träningsmöjligheter Två drivingranger, två puttinggreener, chippinggreen och övningsbunker.

Klubbhus Omklädningsrum, restaurang, bar, proshop och klubbförvaring.

Uthyrning110 vagnar, 30 golfbilar och golfklubbor.

Övrigt Golfbanan ligger på norra sidan om bron. Designad av Robert Trent Jones. Hcp-gräns 28 herrar och 36 damer. Quinta da Marinha har även en 9-hålsbana, Estoril Sol Golf Club, 15 min. från hotellet. Atlantic Course invigdes 1992. Monastery Course invigdes 1995. Gäster på Quinta da Marinha har tillgång till låsbara skåp i klubbhuset och gratis rengörning av golfklubbor och golfskor.

Bilder