Meny - information

Betala din resa

Till kortbetalning online (www.solidbetalning.se öppnas på ny sida)
Betala gärna resan med kort online. Vi accepterar kort knutna till VISA, MASTERCARD, EUROCARD och MAESTRO. Betalning sker genom solidbetalning.se och Payex. Du behöver faktura- eller bokningsnummer tillhands.
Till kortbetalning online (www.solidbetalning.se öppnas på ny sida)

Vid bokning av resa

Vid bokning av resa behöver vi följande information. Förnamn enligt passet. Efternamn enligt passet. Gatuadress, postnummer och postadress. Telefonnummer och e-mail. Handicap. Födelsefakta, år, månad, dag för resenärer under 18 år.

Betalningsvillkor

Anmälningsavgiften är från 300 kr och förfaller till betalning ca. 10 dagar efter fakturadatum. Slutbetalning ska vara oss tillhanda ca. 30 dagar före avresa. Villkoren framgår i detalj på faktura eller bekräftelser.

Betalningssätt

Bästa sättet att betala resan är med kort via vår online-betalning. Det går även bra att betala via giro och i första hand bankgiro. Det går även bra att betala via plusgiro. Glöm ej att uppge faktura nummer vid girering.

Giro

Bankgiro, 5838-7655. Plusgiro, 83 850 32-1. Konto, kontakta oss för insättning direkt på vår konto.

Kort online

Vi accepterar kort knutna till VISA, MASTERCARD, EUROCARD och MAESTRO. Kortbetalning sker genom självregistrering via vår online service.

Från utlandet

BIC (SWIFT-adress), NDEASESS. IBAN, SE06 9500 0099 6026 8385 0321.

Viktigt angående betalning

Vi reserverar oss för att innehållet i den bokade resan inte kan garanteras om förfallodatum enligt faktura ej respekteras

 

Viktig information i samband med bokning av resa

Vi vill börja med och tacka för förtroende och för valet av Golf World Travel som arrangör av denna golfresa. En viktigt del av förberedelserna inför resan är att ta del av denna speciella boknings information.

Villkor

Erläggande av betalning (del- eller slutbetalning) är även ett kvitto på att samtliga inbokade resenärer på berörd resa har tagit del av och accepterat Golf World Travel allmänna och särskilda resevillkor. Dessa finns presenterade på vår hemsida, www.golfworldtravel.se.

Försäkringar

Tyvärr förekommer det att olyckan är framme och då behövs försäkringar. I samband med resa är det i första hand två försäkringar som är aktuella; avbeställningsförsäkring och reseförsäkring. Avbeställningsförsäkring är aktuell om resan behöver avbeställas innan avresa. Reseförsäkring är aktuell under resans gång, om något oförutsett inträffar som t.ex. sjukdom, olycksfall, skada, skada/förlorat bagage m.m. Det åligger alltid resenären och aldrig researrangören att se till att tillräckligt och rätt försäkringsskydd finns för varje resenär och för varje bokad resa. Observera att flygbolag och Golf World Travel AB har begränsat ansvar för incheckat bagage. Vid förlust/skada skall PIR rapport göras direkt på ankomstflygplatsen.

Viktigt

Läs alltid all information på Golf World Travels hemsida som finns angiven under respektive land, destination, hotell, golfbana, hyrbil och eventuell annan produkt som du har bokat för just din resa. Läs även den informationen som finns angiven i prislistan. Det kan finnas unik information som är viktig för just din resa.

Läs även under länken ”Aktuellt” på www.golfworldtravel.se förstasida. Där kan det finnas viktigt information som kan påverka resans innehåll. Om det sker förändringar på resmålen, som t.ex. arbeten på golfbanorna eller liknande, informerar vi samtliga vår kunder, redan bokade eller kunder som ska till att boka, genom att lägga ut den typen av information under rubriken ”Aktuellt” på vår hemsida. Det är därför viktigt att även efter det att du har bokat och betalat din resa kontrollera om det finns information som rör just din resa.

Har du inte tillgång till Internet och inte möjlighet att läsa informationen på vår hemsida, kontakta då Golf World Travel AB innan avresan!

 

Trevlig resa önskar Golf World Travel!