Meny - information

Mer om Golf World Travel

Golf World Travel grundades Augusti 1994 och är specialiserade på att arrangera golfresor, alla golfspelare med över 55 år samlad kunskap från resebranschen, tar hand om din beställning. Golf World Travel marknadsför och säljer golfresor till konsument, företag, organisationer, golfklubbar och privata sällskap. För individuellt resande eller resor i grupp. Golf World Travels resor går även att boka genom resebyråer.

Kontakt, adress, telefon, öppettider m.m.

Kontakta oss
Adress
Golf World Travel AB, Box 19009, 10432 Stockholm, Sweden.
Telefon
08-545 665 30
Fax
08-545 665 39
WWW
www.golfworldtravel.se www.gwt.se www.0854566530.se
E-mail
info@golfworldtravel.se
Öppettider
Golf World Travel har öppet måndag – fredag från 08.30-16.30 med stängt för lunch mellan 12.00-13.00.Dag före helgdag, öppet till 14.00.Under sommarmånaderna, veckan efter midsommar till första veckan i augusti, stänger kontoret kl. 14.00 på fredagar.Välkommen!

Länkar, många nyttiga länkar, bl.a. se flygbokningen på nätet

Länkar
Vi har samlat några länkar som innerhåller en hel del nyttig information kring golfresor. Klicka på respektive rubrik för att nå informationen.
Historisk väderstatistik
Vad är det för väder på resmålet? Resor planeras och bokas lång tid i förväg och för att vara så säker som det bara går att vara på vädret är historisk klimatstatistik nyttig information.
Soluppgång och solnedgång
När går solen upp respektive ned? Det kan vara viktigt information när golfresan detaljplaneras.
Se flygbokningen på nätet
De flygbokningar Golf World Travel gör i bokningssystemet Worldspan kan ses direkt på Internet. Klicka på ovan länk och fyll i uppgifterna. Observera att detta endast gäller flygbokningen och ej bokning av golf och hotell etc.Efternamnet måste stavs exakt som det har gjorts i flygbokningen. När det förkommer Å, Ä och Ö ersätts de i med A, A och O.Worldspan Trip Locator är samma som flygbokningens bokningsnummer, detta erhålls av Golf World Travel.Samtliga större reguljära flygbolag ingår i Worldspans bokningssystem. Observera att flygbokningar med lågprisflygbolagen ej går att se på Internet.Undantag från att kunna se flygbokningen på Internet kan förkomma, t.ex. när större grupper bokas.
Hyr golfutrustning med clubstohire.com
Vill du inte ta med dig egen golfutrustning? Kanske för tungt att släpa? Dyr flygfrakt? Eller något annan anledning… nu erbjuder vi i samarbete med clubstorhire.com golfutrustning att hyra på ett antal utvalda destinationer. Ta del av möjligheten genom clubstorhire.com egen hemsida.
Luftfartsverket
Luftfartsverkets hemsida innehåller mycket nyttig information inför en utlandsresa. Bland annat: vilken termnial flygen avgår från, säkerhet, tull och taxfree, tidzoner, för flygrädda m.m.
Köpenhamn flygplats
Köpenhamn flygplats hemsida innehåller mycket nyttig information inför en utlandsresa. Bland annat: vilken termnial flygen avgår från, säkerhet, tull och taxfree, tidzoner, m.m.
Europaparlamentet
Europaparlamentets och rådets förordning (EG) nr 261/2004 av den 11 februari 2004 om fastställande av gemensamma regler om kompensation och assistans till passagerare vid nekad ombordstigning och inställda eller kraftigt försenade flygningar och om upphävande av förordning (EEG) nr 295/91 (1).
Hela resan
Hela Resan gör det enklare att planera. Tidtabeller för flyg, tåg, båt och buss på ett ställe för transporter i hela Sverige.
Svenska Golfförbundet
Förbundet tillhandahåller den officiella informationen som finns kring golf. I samband med en golfresa kan det vara bra att känna till vad som gäller kring handicapregler och regler för golfspel.
Utrikesdepartementet
Utrikesdepartementets hemsida innehåller mycket praktisk information som t.ex; aktuella reserekommendationer, adresser till ambassader och konsulat, att tänka på inför resan, generella reserekommendationer, vigsel på ambassad, m.m.
Smittskyddsinstitutet
Smittskyddsinstitutet (SMI) är central expertmyndighet med uppgift att bevaka det epidemiologiska läget i fråga om smittsamma sjukdomar bland människor och främja skyddet mot sådana sjukdomar.
Kammarkollegiet
Konsumenter skyddas genom resegarantier. Kammarkollegiets egen hemsida innehåller det mesta kring hur detta fungerar.
Parkering på Arland
Golf World Travel rekommenderar Måby Parkering på Arlanda för våra kunder som önskar långtids-parkera.
X-change kontantguider
Golf World Travel rekommenderar x-change kontantguider. Kontantguiderna är helt gratis och berättar hur du hanterar din reskassa på bästa sätt. Hur mycket bör man pruta? Vad bör man tänka på när man handlar med kort? Vilken valuta fungerar bäst?.
World Electric Guide
Är du i behov av el under resan? Använd vår länk för information om vilken el som gäller på ditt resmål!
Café Opera Golf
Café Opera Golf är en långvarigt samarbetspartner till Golf World Travel där vi arrangera årliga resor. Besök gärna Café Opera Golf´s hemsida.

Referenser, så här tycker våra kunder...

Hej,

Tack för ett härligt arrangemang!

Trots taskiga förutsättningar med skyfall dagarna innan vi ankom Spanien lyckades vi få spela samtliga banor som planerat. Nayara var helt underbar med ständiga uppdateringar om tider, shuttle och tips om allt och inget!

La Galiana var en upplevelse att spela då det faktiskt inte fanns ett enda ”Kalle Anka” hål trots placeringen av banan. Snacka om strategiskt spel och ”Risk & Reward”

10 nöjda golfare tackar så mycket! Med Vänliga Hälsningar, Lars (16/12)

 

Hej, Det blev en supersemster med golf! Vi är nöjda med den resan. Tack ska du ha, bra jobbat! Med vänlig hälsning Carianne. Återkommer framöver för fler resmål. (8/5).

 

Tack för ett utmärkt researrangemang! Vi har haft en toppen vecka i Portugal. Med vänlig hälsning, Eva o Harry (8/5).

 

Hej, vi är mycket nöjda med golfveckan, allt har fungerat väl. Los Arqueros var en utmanande och kuperad bana vi gillade. Hälsningar Bo (6/4)

 

Hej, Vi var mycket nöjda med resan till Rom så tack för dina arrangemang. Vi är ett gäng på 8-10 (4-5 par) som brukar åka till Sydeuropa på 2 veckor för att inleda säsongen i början av april. Kunde du offerera 2 veckor i Spanien, Portugal eller Frankrike de 2 första veckorna i april. Helst vill vi ha 2 banor eller fler att spela på. Hotell med halvpension eller all inclusive vore också bra. I det här skedet kan vi lämna bort flygen. M V H. Håkan (20/12)

 

Hej! Vi är jättenöjda med allt, hela resan fungerade klockrent, inget strul någonstans. Vi återkommer till er när det blir dags för oss att spela utomlands igen!! Med vänlig hälsning, = Nöjda kunder, Håkan (3/10)

Vi är nu hemma igen efter en fantastisk vecka på Mallorca. Perfekt hotell Tryp Bellver i Palma och bra banor, vi har varit på många av era resmål, alltid bra men det här var bäst hittills. Dit vill vi igen så för att kunna presentera till övriga i vår grupp och försöka få med många fler än  4 st så skulle vi redan nu vilja ha en ungefärlig prisuppgift början av oktober nästa år. Hälsningar Lars (28/9)

Tack för en trevlig resa, återkommer i höst för en ny tripp. Med vänliga hälsningar Rolf o Ewa (6/4)

Hejsan, Vi är nu åter från denna golfresa och vi (ALLA) är nöjda. Vill med dessa rader passa på o tacka för ett väl genomfört arrangemang. Mvh Christer 15/4.

Hej, då skall resterande 22,500 kr vara på ditt konto för vår golfresa. Jag och Ann-Cathrine är mycket tacksamma att du är bussig och stämmer av med hotellet så vi kan få ett lugnt och bra rum, gärna med trevlig utsikt. Talade med några golfare igår kväll som funderar på en golfresa efter sommaren så jag tipsade dem på din resebyrå och att vi återigen reser med dig som bör tolkas som ett bra betyg för att vi är en nöjd kund. Ha en fortsatt fin dag, Bästa hälsningar, Torsten (27/3)

Hej, Vill bara sända ett tack för en fantastisk golfresa där allt har fungerat klockrent. Bra hotell (La Mola), jättebra frukost, fantastiska banor (El Prat) och trevlig välkomnande atmosfär. Mvh / Lasse (17/3).

Hej Vill bara framför ett tack för Ert jobb med vår resa som återigen fungerade helt perfekt. Hade med 10 golfresenärer som redan vill beställa en ny resa för nästa år. Er samarbetspartner Tee Off gav också en bra service på resmålet. Än en gång tack. Hans (21/10).

Hej Vi åkte med er till Serena golf i oktober 2012, vi blev jätte nöjda med den resan och vill nu åka igen. Kan vi stanna i 5 – 6 veckor ? MVH Ulla-Britt (13/5)

Hej Vill börja med att tacka för ett bra arr vi är riktig nöjda med vår resa till Valle de Este. Nu gäller det en resa till la torre min far fyller 65 och jag och min son ska bjuda ner far min så ett förslag på tre resenärer till la torre skulle jag vilja be om och tider som gäller är den 16/6 till den 20/6. Mvh Thomas (9/5)

Hej på er. Vi passa på att tacka för ett bra arrangemang som ni fixade för oss. En fantastiskt fin anläggning med helt underbara banor i grymt fint skick. Bra och service inriktad personal som kunde engelska. Och en transfer till och från banorna som funkade klockrent. Bra hotell. Tyvärr hade vi inte samma flyt med vädret, första tre dagarna ösregnade det med 10-13 graders snålblåst. Kan ni sätta ihop ett likvärdigt paket/förslag till nästa år. Vi vill åka längre söder ut till Malaga för att slippa regnet. Hälsningar Torbjörn 6/5.

Hej Vill framföra ett tack från fyra jättenöjda golfare som på din rekommendation varit på Sirene torsdag – söndag och spelat fyra rundor. Allt, och då menar jag allt från resa, transfer, hotell, service och inte minst Pascha och Sultan var helt suveränt. Vi återkommer! Mvh – Bengt (18/3)

Hej Är nu tillbaka på hemmaplan. Tack för en väl planerad resa. Allt har fungerat perfekt. Mvh – Ove (12/1)

Hej Vill bara meddela dig att vi är väldigt belåtna med vår golfsemester som ägde rum i Turkiet för ca en månad sedan. Golf, hotell, transfer och t.o.m. vädret var bra. Tack! Med vänlig hälsning/ Best regards David(22/11)

Hej Jag vill framhålla ett beröm till ”ditt hotell”, Gloria Verde, som vi nu återkommit från. Hotellets stand. rum var inte så stora och luxiösa som på Maxx Royal men hade god klass och bra städning. G. Verdes personal var en höjdare (många ryska och ukraniska flickor med goda språkkunsk.). Vi öste pengar till dessa flickor, städare, bagagebärare m.fl. och det var de värda. Betyg 5+! Och piren ut mot havet, där man kunde njuta i solsängar var synnerligen ett positivt inslag. Tyvärr blev jag sjuk och kunde inte utnyttja två greenfee, men personalen ordnade läkare, som i sin tur gav mig medicin så att jag kom på benen efter tre dagar. Tack Gillis (16/11)

Hej Nu har vi kommit hem från Turkiet. Allting fungerade perfekt. Hotellet var av hög klass. Rum fick vi på högsta våningen mot pool och hav. Servicen kunde inte ha varit bättre. Mat fanns hela tiden. Både i matsalen och på eftermiddagen på beachrestaurangen vilket gjorde att teetiderna passade väl. Jag mätte upp längden på buffetmaten till ca 115 meter. TeeOff skötte sig klanderfritt. Med vänlig hälsning Christer (15/11)

Tillbaka i vardagen igen. Bortsett från den långa restiden med Lissabonväntan, så har allting fungerat perfekt med arrangemanget. Hotellet var verkligen värt alla sina 5 stjärnor, maten var enormt god. Hälsningar Erik, El Rompido (8/11)

Hej Hoppas allt är bra med dig. Vi hade en toppenvecka (första veckan) med våra söner. sol och varmt varje dag. Nu när de åkt hem har vädret blivit lite sämre men snart kommer solen igen. Banorna kan jag meddela är i toppskick och helt suveräna. Tex ex Saurines Golf, El Valle, Hacienda Riquelme och kronjuvelen, Alhama Signature Course. Mvh – Jurgen (8/11)

Hej Vill bara passa på att tacka för att du ordnade ”all inclusive” för oss. Allt fungerade jättebra och vi är väldigt nöjda med resan. Mvh – Bengt (7/11)

Hej Stort tack för all hjälp med vårt golfpaket på Mallorca i helgen! Allting har klaffat perfekt! Hälsningar Lina (30/10)

Hej, Åter hemma efter några härliga dagar nere i Alicante. Vi kunde ju inte prickat mer rätt när det gällde vädret,,, 4 grader och regn i Stockholm, 28-30 grader och sol i Alicante. El Plantio var riktigt bra. Vi bodde som kungar i fräscha lägenheter och spelade en bana som ?växte? för varje dag. Lång tuff bana i bra skick. Kan varmt rekommenderas. Bra med egen hyrbil dock då shuttle-servicen ibland var upptagen. Så ett stort TACK för ditt tips om El Plantio, hit åker vi gärna igen. Mvh – Jurgen tre mycket nöjda golfkamrater. (3/6)

Hej Robert, Allt fungerade perfekt. Vi är mycket nöjda. Nästa gång skall vi testa annan del av Italien. Kan man finna samma atmosfär och dessutom otroligt vackra golfbana som Castegandolfo med kulturutbud à la Rom ett stenkast i från tror Du? Venedig! Verona? Mvh – Lars (7/5)

Hej, Jag vill tacka för ett perfekt genomfört arrangemang från er sida då vi var i Villamoura Portugal. Allt fungerade perfekt och var välorganiserat. Samtliga var väldigt nöjda med hotell, shuttle och banor. Vi planerar redan nu nästa års resa och kommer utan tveka att låta er vara en av de tänkbara researrangörerna. Trevlig sommar! Hälsningar Robert (30/4)

Hej Tack för det, ni har en bra service tycker jag/vi. Med vänlig hälsning – Berit (15/4)

Hej Jag får tacka för bra arbete, vi är mycket nöjda. Mvh – Björn (15/3)

Hej, Jag vill bara berätta att vi hade en fantastisk resa – bodde bra och allt klaffade perfekt med hämtningar och bokningar etc. Vi kommer verkligen rekommendera Dig och Dubai till flera vänner! Hälsningar Aina (7/3)

Hej, Tack för hjälpen med bokningarna, Golf Saint Donat var bäst av de två banorna vi spelade. Nästan som sommarbana. En relativt kuperad bana.Bästa hälsningar Kurt (22/2)

Hej, Vi har nu kommit hem från en trevlig vecka i Turkiet. Sirene Hotell är utmärkt, särskilt maten och poolen. Golfbanor topp. Pascha är ju något kortare, men om man spelar den från back-tee är den längdmässigt som en svensk normalbana från gult och perfekt. Båda banorna var i toppklass, genomgående bra och ganska utmanande golfhål och mycket välskötta. Så vi är alla mycket nöjda (som vanligt!) med arrangemanget. Att det sedan regnade första morgonen fram tills det att vi stegade upp på första tee och sedan inget mer regn förrän vi skulle åka hem tackar vi alldeles särskilt för, likaså att vi kunde gå i kortärmat och shorts flera av dagarna! Hälsningar! Bengt (15/2)

Hej Urban! Åter i Sverige efter en bra vecka i Turkiet. Spelet skiftade men alla kämpade på och sista dagen var det riktigt spännande. Han som gick ut som två föll bland annat till nionde plats. Femte man 10 slag efter, tionde 20 slag, 15:e 36 och siste man 67 efter. Vädret bra i fem dagar och sedan regn under halva sista rundan. Det ordnade sig med hotellet och allt i övrigt vad gäller resande och boende ok. Kunde till och med flytta fram starttiden sista dagen så att vi slapp gå upp i ottan. Tyvärr dåliga greener på Lykia efter den kalla vintern men det är ju lika för alla. Annars en trevlig och spännande bana. Slutbetyg: BRA resa och tack för hjälpen. Nästa år bär det iväg igen vecka fem och redan har åtta anmält sitt intresse. Hälsningar! Ulf (5/2)

Hej Urban, Tack för god assistans God Jul. Lars (16/12)

Hej Urban, Har kommit hem i morse. Vill bara tala om att ALLTING funkade jätte bra. Vill åka till Dubai igen… Mvh Tuija (12/12)

Hej, Vi är nu hemma efter en vecka där nere (Quinta da Marinha). Alla 8 resande är supernöjda o vi vill tacka för ett perfekt arrangemang. Vi hörs nog mer i framtiden! Lars (21/11)

Hej, Vill tacka för ert helt igenom perfekta rese arrangemang. Allt från vår kontakt här i Sverige till er representant i Turkiet fungerade över vår förväntan och det beror inte på att vi har lågt ställda förväntningar utan tvärt om. Vi hade en härlig golfsemester på en perfekt golfanläggning (som vi har besökt tidigare). Än en gång tack och på återseende. Håkan (8/11)

Hej! Det gick kanonbra att få biljetterna….tack för hjälpen…ingen golf den här gången men Olympiska Spelen! Tack igen! – mvh Uffe (28/10)

Hej, Nu är vi hemma från sirene igen, allt va kanon. men nu ska jag boka me grabbarna igen. Vi är lite sugna på Cornelia Diamond vi tänkte åka 14 april 1 vecka, kan du kolla lite priser 6-dagars golf, flyg golfbag på flyget mm. Klaes (6/10)

Hej, Tack för Er goda service! Man blir verkligen glad att ha och göra med Er. Det mesta lutar åt att det blir Druids alternativet. Återkommer nästa vecka med svar då jag pratat med alla som skall med. Tack så länge!, Hälsningar, Tommy (21/9).

Hej Irland blev som vanligt en succe när du anordnar, Druids Glen var verkligen kanon (även portmarnock). Då Portmarnock hade golftävling på torsdag eftermiddag tog vi oss ut på Malahide GK, 5 min från hotellet, vilket var en jäkligt trevlig bana också. Den kan du rekommendera om man vill spela en mer lik skog-parkbana som komplement till linksbanorna i området. Mvh Stefan (13/9)

Hej Jag vill bara hälsa och tacka för en fin vecka. Allting klaffade, mat golf etc. Gloria golf är visserligen stort men fantastiskt välorganiserat. Vi återkommer, förmodligen redan i höst, kanske med Serenity hotell eftersom de enligt golfvänner hade Jacussi på rummet. Hälsningar Bertil (27/5)

Hej, Vi är på vår golfresa här på Lykia Links just nu och stortrivs! Vet du när vår transfer hämtar oss för flyget som går 09.25? Mvh Patrik (13/5)

Hej, Jag hade en mkt fin vecka på Lykia! Undrar om du kanske har kvar min e-biljett med Turkish AIrlines, tänkte efterregistrera resan på min Eurobonus med SAS. Tack på förhand! Janne (26/4)

Hej, Allt var mycket bra på La Quinta. Hotellet väldigt trevligt och välbeläget och banorna ok, särskilt den nyrenoverade slinga C var mycket bra. Mvh Robert (26/4)

Hej Vill bara tacka för en väldigt bra resa vi hade. Hotelletet var toppen Alla transfer funkade och golfbanorna jättefina. Om ni ordnar något till Mallorca nästa vår, så är vi på. Mvh Janne. (4/4)

Hej Stort tack, suverän service ! Med vänlig hälsning, Tim (10/3)

Hej Urban, Stort tack för din hjälp resan var en succé och Argentina är fantastiskt. Din kontakt Javier verkar vara en bra kille och både han och chauffören pratade bra engelska. / Hälsningar Johnny (17/2)

Hej, Allt funkade bra. Bra hotell , maten var riktigt bra. Bra bana , men klurig och svår spelad. Vill bara tacka för hjälpen denna gång, vi kommer nog tillbaka. Med vänlig hälsning / Sincerely yours. Jonny Westberg (1/2)

Hej, Av många golfresor som jag varit på måste jag säga att denna ligger på en toppplats, allt flöt på och allt fungerade perfekt. En sak kan ni dock påpeka, man behöver inte växla till Turkiska Lira utan Euron fungerar bättre, kursmässigt tjänar man på att ha Euro med sig. Ha det bra och jag hoppas erbjudandet återkommer nästa år. Mvh Anders (23/1)

Hej Vill bara framföra ett tack för Ditt jobb med vår resa. Återigen blev det en succé och resenärerna vill att en ny resa arrangeras igen nästa höst. Förslaget är att vi ska prova Sueno och i stort samma period som i år. Vill du arrangera den? Vad hände med Gloria i mars? Hörde att det blev en prisförändring. Än en gång tack för hjälpen med årets höstresa. Hans (5/11)

Hej Ville bara höra av mig för att berätta om en mycket lyckad semester där allt fungerat perfekt, TEE OFF har gjort det lätt för oss där nere med den hjälp dom gett oss! Det som blev konstigt men ändå bra, var att vi inte fick bo på Sueno utan på Calista alldeles intill, men som vi såg det var det BINGO!!!! För det hotellet hade allt!!! Och utflykterna med Turkiskt bad och middag fungerade också mycket bra! Så denna gången är vi helnöjda!!!! Med vänlig Hälsning Anders (25/10)

Hejsan, Nu har vi kommit hem och vi kan bara säga att det var helt fantastiskt. Ett utav de absolut bästa ställen vi varit på och då har vi en hel del ställen att jämföra med, Spanien, Portugal, Italien, Frankrike mm. Lykiabanan var helt underbar, perfekta fairways, svåra bunkrar och en ruff som inte var att leka med. Rummen stora och rymliga med havsutsikt på varje rum, mat fanns det hur mycket som helst utav och poolområdena perfekta och stora. Närheten till stranden var pricken över i. Allt fungerade perfekt, inget strul med starttider, transfer etc. förutom att bussen tog oss till fel terminal på hemesan men det fixade Tee Off. Kan nog bli fler resor dit. Vänliga hälsningar Conny

Hej Ville bara återkoppla efter vår resa och tacka för den otroliga vecka vi fick i Turkiet hos Lykia Links. Banorna, hotellet, rummen, vädret, transfer, ja allt var otroligt bra och mycket prisvärt. Jag kan verkligen rekommendera Lykia Links till alla som vill ha en vecka av bra och utmanande golf, lyx på hotellet och riktig all-inclusive! Det var helt perfekt utifrån våra önskemål och behov. Vi lär höras igen, förhoppningsvis inom inte alltför lång tid. Martin (12/5)

Hej Vill bara förmedla lite positiv feedback….. Arrangemanget fungerade utmärkt. net-tours skötte transporter utmärkt, allt var smidigt på golfklubbarna o hotellet är vi oxå nöjda med. Tack!! Med vänlig hälsning Per (17/3)

Hej Vill bara å min och min väninna (Monica) tacka för ett underbart upplägg på Sueno Golf förra veckan. Det var helt otroligt bra – ALLT. Hälsningar Eva och Monica (13/1).

Hej Vi var ju så nöjda med vår Mallorcavistelse förra året och nu är vi (lite sent ute kanske) intresserade av Teneriffa och 1 vecka med golf de flesta dagar, några olika banor. 4 personer och avresa från Köpenhamn slutet av februari, vi har ett datum den 6 mars när vi måste vara hemma. Vi kan alltså från den 20 feb. Vi behöver nog inte hyrbil men transfer till och från flyget. Sten, Anders, Anette och jag. (13/1)

Hej Vi har just återvänt från en 11-12 dagars golfresa till Mauritius som du hjälpte oss med att ordna. Jag kan meddela att absolut ALLT fungerade perfekt och på exakt utsatt tid. Dessutom betalade vi inte ett öre för transporten av golfbagar. På nedresan så gällde tydligen nya regler på Air Mauritius som efter en stunds diskuterande hit och dit visade sig innebära att hela resan var avgiftsfri för golfbagen. Vid hemresan så hade Mautourco börjat med en ny service som innebär att man kan checka in både sig själv och allt bagage redan på hotellet. Man passerar sedan in genom premium-ingången med ett litet rött klistermärke där det står ”Fast track”. Hela incheckningen på flygplatsen går på ett par minuter. Strålande! Det ska du verkligen rekommendera till kommande resenärer. Det kostar visserligen 600 rupier, men innebär att gollfbagarna också smidigt slirar igenom utan att någon grubblar på den. Klart prisvärt! Mvh – Rolf (27/11)

Hej! Jag har ju bokat genom er fem år tidigare och alltid varit mycket nöjd. Nu är vi tolv pers som planerar att åka till La Manga den 4-9 mars 2010. Jag ser på er hemsida att man betalar för tre nätter om man bokar fyra nätter. Jag antar att man då betalar för fyra om man bokar fem nätter. Vi önskar offert på följande: två radhus a sex personer i fem nätter 12 green fee-paket a 5 rundor. Inga avbeställningsskydd eller försäkringar önskas. Vänligen återkom inom kort så vi kan boka flyg, tack! Mvh – Stefan (19/11)

Hej, Ville bara passa på att tacka för hjälpen med bokningen! Vi hade det kanon bra på Le Meridien! Fint hotell, trevlig golfbana och god mat! Otroligt prisvärt hotell- & golfpaket! Mvh// Sandra (1/9)

Hej, Vi var på resa med er i maj och bodde på Emporda och spelade även en runda på Platja de Pals. Vi var mycket nöjda med detta arrangemang och åker gärna med er igen. Vi kollar nu på resa inför nästa år och skulle vilja ha ett liknande upplägg och pris. Vi kan eventuellt tänka oss att återvända till Emporda men det är alltid roligt att testa nytt. Vi betalade i år ca. 4300kr för denna resa plus flyg (ryanair 1500:-). Vår fråga är om du har något liknande som du kan rekomendera som hamnar någorlunda lika i pris. Kraven är att bo på eller väldigt nära banan, 36 hål i kvalitet jämförbar med Emporda. Vi kan tänka oss att spela 3 rundar på en 36hålsanläggning till skillnad från i år då vi åkte iväg en dag. Resan blir under maj 2010. Återkom om du behöver mer info för att kunna komma med förslag. Tack på förhand – Anders

Hej Genomförde i April en golfresa till Turkiet med din hjälp. Nu har önskemålet kommit om jag ska arrangera en ny resa vecka 16. Samma hotell och flyg som förra resan. 12 personer. Mvh Hans (12/8)

Hej! Resan som jag och min fru gjorde till Belek (Sueno) i förra veckan gick helt perfekt. Hotellet+mat och golfbanorna (Dune och Pines) var mycket bra. Allt var till vår belåtenhet. Tack för erbjudandet vi fick och vi vill gärna åka tillbaka nångång i framtiden. Vi rekommenderar detta verkligen. Med vänliga hälsningar – Olga. (15/6)

Hej Urban, Vill bara meddela dig att resan blev en succé. Allt fungerade programenligt och inte ett enda problem! Har redan fått beställning på en ny golfresa för 12 personer. Återkommer om denna. Varmt tack för samarbetet. Mvh Hans (28/4)

Hej, vill tacka för golfresan! Hotellet var super och vi fick en helt otroligt fin service, vilken personal! Vi hade tur med vädret, banan var jättefin, tyvärr sandade greener men det gjorde ingenting. Hälsning Harrriet 27/4

Urban, Vill passa på att tacka för den mycket trevliga resan ni ordnade åt oss i höstas. Nu börjar man bli sugen igen och jag undrar om du har några bra och prisvärda tips inför våren? Vi prioriterar ett varmt land där man bor mer eller mindre på golfbanan. Banan i sig behöver ej vara världsklass utan bara den är helt ok. Tar tacksamt emot tips. Tack på förhand! /Daniel (20/2)

Hej Urban! Bara några rader för att talaom hur nöjd jag är med resan till Turkiet. Jag tror också att jag gör mig till tolk för dom övriga när jag säger att det var en mycket fin vecka. Hotellet (Lykia Golf Resort) perfekt med högklassiga rum och faciliteter, god/välsmakande mat, ypperlig och trevlig service och beläget i direkt anslutning till golfbanan. Denna var också mycket trevlig och i bra kondition, trots sin ringa ålder, fast mycket krävande. Vädret var tufft med kraftig vind nästan hela veckan, vilket naturligtvis bidrog till våra bedrövliga scorer. Jag tror att det bästa resultatet för hela veckan var några rundor 10 – 12 slag sämre än hcp Och bara två birdies totalt, där vi alla har hcp runt 10! Men det var kul och antagligen nyttig träning. Flyg och transfer helt u a.

Vad vi alla särskilt uppskattade med hotellet var den vänliga och trevliga stämningen. Ingen småaktighet. Vatten, vin och kaffe till middagen, frukt och mineralvatten på första tee och en välfylld minibar med vatten och softdrinks på rummet, allt utan extra kostnad. Inte minst detta gör att vi alla upplever resan som mycket prisvärd. Vi kommer naturligtvis att rekommendera Golf World Travel för vänner och bekanta när helst tillfälle ges! Hoppas att vi kan återkomma om en ny resa nästa år! /hälsn – Bengt 20/3

Hej Urban, Tillbaka efter en jättehärlig vistelse på Belle Mare Plage på Mauritius. Allt fungerade perfekt. Vi fick precis ett så bra läge på rummet som vi hade bett dig ordna!….mycket nöjda alltså! Tack! Hälsn. Karin (16/2)

Hej på er! Ville bara säga tack för en riktigt bra resa! Blir nog till en tradition det här. Tack för hjälpen, o God Jul! Mvh Martin (15/12)

Hej Urban, Stort tack för Din hjälp och det positiva resultatet. Detta gör oss ännu nöjdare som kund hos Er. Mvh Magnus 24/11.

Hej Vi var fyra pers. som köpte golfresa från er till Quinta da Marinha i fjol vinter, och var väldigt nöja med allt. Så vi funderar på att åka med er i år igen :). Men denne gången tänkte vi att åke till Spanien. En kort fråga än så länge bara, om Atalaya Park Golf Resort. Finns det lägenheter el. stora rum för 4 personer där? Typ suite med 2 dubbeltrum e.l.? Vad är i så fall prisen för detta i januari el. februari för 5-7 nätter med 4-6 golfrundor på hotellets egna banor? Mvh. Frank 24/9″Hej Micke-Bosse-Bysan-Jojje-Inkan-Braman-Atte-Arne-Frasse-Wikke och Persa” Nu är det dags att ta fram passet igen… Jag har nu snokat i ca 3 veckor och har nu kommit fram till det bästa förslaget ”pust o stön” och det är som vanligt från Golf World Travel och Robert Harris Tack så mycket Robert. Han har i bifogade bilagor offererat oss ett kanonpaket innehållande Flyg-Hotell-Frukost-4 dagars spel i Dublin / Irland. Hotellet och banorna ligger ca 15km från centrala Dublin. Man spelar på 2 olika banor (2 rundor/bana). Totalt pris/st 6.210:- + tillkommer peng för golfbag. Datum: Vi pratar om 13/5 = Onsdag – 17/5 = Söndag. Det som är brådis nu är att vi måste SNABBT bestämma oss om vilka som vill/kan vara med pga att flygstolarna går åt som smör i solsken. Så Robert vill ha besked. Ju snabbare dessto bättre. //Reseledaren (11/9)”Hej Robert och tack för hjälpen senast. Vår resa till Rom blev mycket lyckad och allt klaffade perfekt. Fotbollen blev självklart uppskattad. Jag tänkte kolla med dig om du kan hjälpa mig med en oktober resa. Jag tänkte åka typ 2 sista veckorna i oktober. Jag behöver åka iväg för att sitta i lugn och ro och jobba. Vill spela lite golf och gärna tennis. Anders kan komma ner en långhelg. Jag bor gärna på en golfresort men gärna nära någon mysig stad. Helst lägenhet. Helst inte Spanien för vi har varit mkt där och tröttnat lite. Barcelonakusten kan vara ett alternativ om det måste vara Spanien. Hör av dig om du har något bra förslag. Hälsningar Ewa (11/9)

Hej Robert Hoppas allt är väl med dig! Senaste trippen vi hade till Spanien i våras var nog den bästa resan vi varit med om. Bra jobbat Robert. Bara för att du är så bra, undrar jag om du vill offerera nästa tripp våren 2009…… Underlag/Fakta ca 12 personer Tidsperiod: ca mitten Maj-månad 2009 Plats: Prag Spel: Som vanligt vill vi hinna med 4 rundor(18-hål/dag) på ca 2-3 olika banor t ex Onsdag kväll – Söndag kväll eller Torsdag tidigt – Söndag kväll. Boende: Lägenhetshotell eller där vi kan packa in 6st/lägehet. Det funkade bra senast. Prisbilden: Ungefär det vi fick betala till Spanien Flyg: Arlanda eller Skavsta! Mvh Björn (28/8)

Hej Urban, Hemkommen efter golfresan till Portugal och med en veckas perspektiv, så vill vi med dessa rader tacka för ett fantastiskt arrangemang! Parque da Floresta är en toppenanläggning med mkt bra service o en helt underbar o välskött golfbana. Alla förbokade starttider o hyra av buggies (också på de andra banorna) fungerade utan några som helst problem, vi är mkt nöjda! Vi återkommer med förtroende till Er inför våra kommande golfreseönskemål! Med vänliga hälsningar Stefan (8/5)

Hej Robert! Jag och min fru har haft en fantastisk vecka i Belek på Gloria Verde. Så bra att vi tänker åka dit igen nästa år. Ett par frågor: 1, Hur tidigt behöver vi boka för att få direktflyg, istället för att åka via Istanbul? 2, Jag ser att Sirene och Kaya är ” Ultra all inclusive ”. Vad innebär detta vad gäller drycker, vin till maten, baren mm? 3, Vi blir förmodligen 3 personer nästa år. Finns det någon variant med Bungalow eller liknande som passar för 3 personer, istället för 1 dubbelrum och 1 enkelrum? Tacksam om du hör av dig på mail eller telefon. Med vänlig hälsning // Niklas (5/5)

Hej Robert! Jag är en mycket nöjd gäst som rest med dig många gånger. Nu är det dags att planera sommaren. Kan du kolla vad 4 nätter på SHERATON GOLF PARCO DE MEDICI skulle kosta för en familj på 4 personer. 2 vuxna och 2 ungdomar, 14 och 16 år. Vi skulle vilja bo i två dubbelrum och spela golf på morgonen alla dagar vi är där. Det preliminära datumet är 5-13 augusti. MvH Barbro (14/1)Hej, Vi reste via er resebyrå till Portugal under våren och hade en underbar golfvecka. Vi är intresserade av en resa för 6 personer till Mauritius i början av hösten (slutet augusti – början av september), alternativt senare under hösten. Vi tittade på den stora villan vid Belle Mare Plage. Tre eller fyra av oss spelar golf. Vi skulle gärna vilja veta vad en resa till detta resmål med ovanstående boende skulle kosta. Vi behöver ingen exakt uppgift just nu, utan mer ett överslag. MvH – Tor 2/12

Hej Robert Vi fick verkligen blodad tand och tänker oss till Costa Brava igen trots windsurfing-vindarna vid La Costa. Trevlig golf dock både på Platja och Serres des Pals. Den här gången vore det ju trevligt att prova nå´t annat, kanske PGA Catalunya. Vi blir 4-6 pers och skulle vilja bo tillsammans i en villa eller stor apartment. Kan ej se huruvida den möjligheten erbjuds på Catalunya. Annars kanske Torremirona eller Perralada har den typen av boende. Kan Du inte lämna något förslag på detta och även på ett alternativ i Valencia dit man ju tydligen kommer med Ryan också nuförtiden. Med vänlig hälsning – SKANDIA MÄKLARNA, 12/11.Hej, Då var man tillbaka i Sverige igen! Vi är till 100% nöjda!!!!!!!!! Fantastiskt fin och underhållande bana och utsökt hotell (Klassis Golf Resort). Vi ber om att få återkomma. Mvh Magnus 27/8

Hej, Vi har nu kommit hem från en fantastiskt härlig familjesemestervecka. Vi fick även som vi önskade tre lägenheter intill varandra med terrass och havsutsikt. Allt har fungerat perfekt och vi återkommer gärna till Golf World Travel! Vänliga hälsningar Inger (20/8)

Hej Robert, Vill bara berätta att vi som vanligt hade en kanonvecka på Tat Beach i Belek. Det var tredje gången vi bodde på hotellet och spelade banan . Vi är helnöjda med allt – mat, boende, golf, service, väder m.m! Det blir nog ett fjärde besök nån gång framöver… Tack också för jättefin service från Dig och GWT! Hälsningar från en nöjd kund. Björn i Falun (1/6).

Hej Vill tacka för att vi fick en fin vistelse på OLIVA NOVA förra veckan kanon banor o superväder,med mitt lilla gäng 6 pers. Hls Ulf (21/5)

Hej Robert! Så är vi då hemkomna från vår resa till Turkiet. Vill bara skriva och tacka för en väl anordnad resa. Vi har rest mycket och är vana att ordna det mesta själva. Detta var dock ett koncept som vi gärna använder oss av igen. Allt fungerade perfekt! Hotellet var trevligt, golfbanorna mycket bra och allt fungerade precis enligt de papper vi fick av dig. Suveränt! Stort tack! Vänliga hälsningar – Britt (10/5)

”Hej, Jag bokade resa med dig till Cascais förra året, och allt fungerade mycket bra. Nu är det dags att planera en ny vårresa, och önskar en prisuppgift enligt följande: Sto-Antalya-Sto / direktflyg, golfbag, 31 mars – 8 april, 2 vuxna, Cornelia, standard rum, 5 greenfee, Vad exakt betyder ”all inclusive”? Ingår lunch på golfklubben, eller måste jag äta på hotellet? Vin? Drinkar? Rangebollar? Vagn? Tävlingar? Det är kanske ingen poäng med all inclusive om man är på golfbanan hela dagen, vad rekommenderar ni? Tack på förhand för ditt svar. Margaretha, (12/2)

”Hej Robert, Du ordnade en jättebra resa till oss förra året, och jag undrar om du har några nya spännande förslag i år. Vi trivdes verkligen i Torremirona och funderar över om det finns ytterligare ställen i Spanien (såklart det gör) eller om vi ska åka någon annanstans. Det som var bra med Torremirona; Lagom avancerad bana för oss, inte alls mycket folk på banan, det passar oss, det är en konferensanläggning vilket gör att maten var jättegod, vackert!!!, utflyktsmål på bra avstånd… Var hittar vi ett lika bra ställe utan att åka tillbaka? För vi ser ju gärna fler banor. Många hälsningar – Annalena (9/1).”Tjenare, Peter heter jag. Bokade en resa med er förra hösten till Spanien. Och vi var mycket nöjda med allt. Skulle nu vilja åka någon stans för att spela Golf. Runt vecka 4 el 5. Har ni några förslag? Kraven vi har är att vi kan spela mycket golf. Det vorde ju skönt om det var lite varmare i luften. Vi åker bara för att spela Golf. Priset är ganska viktigt, inte allt för dyrt. Tack tack, Peter (4/12).

”Tack för ett trevligt golfresearrangemang! Vi hade kanonväder en hel vecka. +20gr varje dag! En dag med monsunregn, men då hade vi i förväg redan planerat in en vilodag. Quinta da Marinha var ett kanonställe på alla sätt. Bra service, bra boende och hög standard. Golfbanan har en bra layout med en del svåra och utmanande hål. Passar de flesta – dock ej hcp 36+. Skicket på fairway kunde dock lyftas ett snäpp till – men ändå godkänt. Oitavos (grannen) golfbana var i toppskick och kommer bli mycket fin med åren. En riktig klassbana! Och till GWT kan jag hälsa att vi hörs av igen när golfsuget blir för stort igen, typ imorgon… Mvh – Christer” (1/12)

”Tillbaka igen efter vår golfresa till Hammamet. Hotelet var bra, utmärkt service och trevlig personal. Transporterna fungerade bra. 4 dagars golfspel i fint väder. En ledig mellandag med kraftfullt åskväder och häftigt regn. Starttiderna fungerade som planerat. Slutomdömet är således bra även denna gång. Med hälsningar – Arne” (20/10).

”Dear Urban, It was nice meeting you last August when we visited your Office. Was just checking your website and it one of the best I´ve seen. Very well structured and quite dynamic. Congratulations! Regards – Frederico” (29/9)

”Hej Då kan ni dra slutsumman för min 1/4 del av resan. Se även tidigare mail nedan. Dvs X kr på kort enligt nedan. Tack för smidig hantering och bra service. Kanon! Vg återbekräfta via mail när betalning är dragen på kortet (28/9 f.m)… Perfekt! Ni imponerar på mig :-)). Jag har jobbat 10år i bolagen Ticket och American Express och är fortfarande imponerad av en del researrangörer. Och ni är en av dessa researrangörer!” (28/9 e.m)… Mvh – Christer, Kundservicechef

”Hej, Jag tänkte bara tacka för resan till City West i Dublin! Hela familjen uppskattade våra dagar på hotellet och Dublin så alla var nöjda med denna lilla semester. Tack för ett mycket trevligt arrangemang! MVH – Johan” (24/8)

”Lite sent kanske men jag har rest i jobbet under veckan… Tack för det fina priset det var ett kanon hotell med bra trevlig golfbana, var nere med Thommy och hade en mycket trevlig helg i Rom. Tack än en gång. Håkan.” (2/6)

”Hej! Ville bara passa på att berätta att vi haft en fantastisk långhelg i Praia del Rey. Superflyt med vädret, härlig bana (själva spelet kan vi ta en annan gång), jättefint område, kalasbra boende, lagom med folk, stranden en upplevelse, tid för hela familjen tillsammans, balsam för kropp o själ. Tack ska ni ha! Det enda man möjligen kunde önska sig mer var lite närmre till affären (vi hade ingen hyrbil) + ett lite bättre utbud i densamma. Hälsningar från en jättenöjd Hans med famil”. (28/5).

”Hej, Vi åkte till Tunisien den 9 maj och kom hem igår den 16 maj. Vill med detta mail bara tala om hur enormt nöjda vi är med resan. Det enda, om man nu ska säga något negativt är att vi inte visste att Tunis Air flög från Köpenhamn via Stockholm och sen till Tunisien. Det borde ha informerats att det vid ”lågsäsong” förekommer att planet går via Stockholm ner. Allt klaffade bra, hotell Sindbad var mysigt och fint, mycket bra frukost och god mat och bra service. Att bli serverad lunch på stranden var ljuvligt.Fin botten i havet och mycket fin strand. Att kunna kombinera golf på förmiddagen och sol med bad på eftermiddagen var pricken över i:et. Golf Citrus var tjusigt med sitt vita klubbhus. Vi spelade Olivers course dag 1 och tyckte de första 9 hålen var platta fram och tillbaka och mycket lika varandra men de 9 sista var mycket fina och kuperade, bra bana för de med högre hcp. La Forêt var en enormt vacker 18-hålsbana, i mycket bra skick och greenerna var så underbart utmanande och på en skala på 1 till 10 var det en 10 på La Forêt. Transporten mellan hotellet och golfbanan fungerade enormt bra. Detta var verkligen en prisvärd resa, ett stort tack. Vi återkommer gärna. Tack från Margaretha, Niclas, Yvonne & Jörgen” (17/5).

”Hej Robert, Det var ett tag sedan vi reste till Spanien och Torremirona. Resan och vistelsen var toppen, vi hade tur med vädret (det blev varmt just den helgen) och Torremirona passade oss perfekt! God mat (det är ju en konferensanläggning, till skillnad från golfbanan där vi var dagen efter), lite folk (passade oss 36 handikappare mycket bra) och vacker bana. Observera ordningen på plussen?vi är inte några inbitna golfare. Men vi lär oss och blev jättepeppade av resan! Pron var en härligt cynisk engelsman som nog tyckte vi var rätt hopplösa men höll ganska god min. Tusen tack för hjälpen med bokningen! Många hälsningar, Annalena” (4/5)

”Robert, Jag och mina kompisar tackar för en kanonvecka på Quinta da Marinha. Allt funkade perfekt, hotellet utmärkt och banan suverän! Oitavo var spännande men svår – där skall man absolut följa deras rekommendationer om utslagstee om man är rädd om sina bollar! En regning dag – f.ö. strålande väder. Vi är helnöjda! Hälsningar – Lars” (2/5).

”Hej Robert, Vill bara med detta mail tacka för en resa som klaffade helt perfekt, och alla 6 i familjen uppskattade arrangemanget. Vi var ju på Gloria förra året också så Britt och jag visste ju ganska väl vad som väntade oss, men detta att hyra en villa var verkligen toppen. Bra utrymmen och lugnt läge… Tyvärr skadade sig hustrun i ryggen redan efter 8 hål på den första rundan, varför hon var oförmögen att spela golf därefter. Den vänligen ”Jimmi” (Cemal) på TeeOff hjälpte oss dock att avboka hennes tre återstående tider, och gav oss en bekräftelse på detta, som han sade att jag skulle skicka in till er för att få tillbaka pengar… Åter tack för en, som vanligt, välarrangerad resa! Mvh, Bengt” (18/4).

”Hej Urban! Jag vill bara berätta att vi är mycket nöjda med resan till Italien. Vi gick varje morgon kl. 07.30 spelade 18 hål och sedan in till Rom. En underbar stad. Vi hade även tur med vädret. Hotellet och golfbanorna var toppen. Hälsningar Maria” (18/4).

”Tack Oliver för en trevlig resa! Hotellet, Palm Gardens, var alldeles utmärkt, med två sovrum, vardagsrum, två våtrum, ett med badkar, och fullutrustat kök med tvättmaskin. Golfbanorna alldeles strålande; Gramacho med helt utbyggda 18 hål och ett strå vassare Vale de Pinta. Mycket kuperade i gott skick och välansade. Trots att vi hade 9 golfdagar med totalt 245 hål blev det aldrig tjatigt med bara två banor! Hyrbil tycker vi däremot är en god investering. Att handla frukost, vatten och annat dricka, är löjligt att göra med taxi; och avståndet till byn är väl en halvtimmes promenad. Särskilt när man fått gått nog i golfbackarna i 36 hål. Hotellet hade en alldeles utmärkt italiensk restaurant, men frukosten började serveras först kl 0800 som ofta var senare än vår starttid. Eftersom vi hade förbokad starttid och dagsgreenfee betald, blev starten på andraronden ibland så sen att vi fick en välbehövlig siesta på hotellet. Tack vare hyrbil kunde vi utnyttja detta tillfälle. På banorna finns ingen drivingrange. För att slå in sig innan ronden rekommenderas Leadbetters school, som ligger i anslutning till Pinta. Allt var med andra ord till full belåtenhet! Tack igen! Lennart” (13/4).

”Erkännande & beröm. Vill med detta mail också dela ut ros (och inte bara ris som tidigare om ni minns) och tacka för en utomordentligt arrangerad resa. Boendet på Marriott och golfen på Praia del Rey är i toppklass. Gör gärna reklam för Marriott Hotell lite extra, det är första gången på alla år som jag känt glädje i att återkomma till hotell och hotellrum efter en golfrunda, bilresa etc. Frukosten var enorm och servicen oklanderlig, läget perfekt, rum och säng toppen osv. Vi fick mersmak! MVH Håkan” (11/4)

”Hej Urban! Tack för all hjälp och service i samband med vår resa. Hotel Sindbad och personalen där var en ”höjdare”. Utmärkta rum och suveränt bra mat. Citrus golfbanor, transporter dit och åter fungerade perfekt. Vi fick ett bra tips av vår bussförare: ”Hyr en bil med förare 8 timmar”!, för en lägre total summa än att hyra bil själv. Vägavgifter, bensin och verkligt bra guidning ingick. Vi var i Karthago och Tunis. Intressant och spännande att vidga vyerna… Vi återkommer gärna! Hälsning från Lisbeth,Christer och Britt-Marie,Anders.” (2/4).

”Hej Oliver, Christian här, hoppas allt är bra med dig. Jag kan meddela att de som kommit hem efter första veckan är jättenöjda och vill åka tillbaka till samma ställe igen. Jag pratade med mamma och pappa för en stund sedan och denna veckan har det blivit varmare så nu kan dom sitta ute på balkongen på kvällen. En dag hade regnat bort första veckan, men dom fick byta den dagens greenfee mot den lediga dagen och alla var nöjda och glada. Tack för hjälpen med resan och alla frågor jag haft”. Christian (22/3)

”Hejsan, Ni hjälpte oss i höstas med en resa till Portugal Quinta da Marinha, det var kanon och ett riktigt bra ställe. Nu är det så att vi skall åka igen och jag undrar om ni har något bra förlsag på resmål, gärna nånstans där det är varmt eller i alla fall bra väder. En schysst anläggning med bra golfbana och gärna nära en storstad…Vi är mellan 6 – 12 personer. Med Vänlig Hälsning, Thomas” (15/3).

”Hej Robert! Vi blir de 10 deltagare som Du har på Din lista. Vi spolar bandy-SM i år… F.ö. tack för att Du snabbt och elegant ordnade med alternativt resebolag. Hälsningar Jan” (28/2).”Hej, ni har tidigare ordnat bra golfresa till mig och jag skulle vilja ha ett förslag från er på vart vi ska åka i år. Vi är 4 personer… finns det resort typ Quinta da Marinha så gillar vi det upplägget. Ser fram emot ett förslag från er. Mvh, Magnus (16/2)”.

”Hej och tack för offert. Vi har beslutat oss för att åka till en annan ort eftersom vi denna gång helst ville ha möjlighet till svensk instruktör. Vill ge er lite positiv feedback – bättre hemsida än de flesta andra golfresearrangörer. Snabb och bra respons på min telefonförfrågan! Jag återkommer gärna och kollar vad ni kan erbjuda till en annan gång. MVH – Kjell” (27/1).

”Hej, Vi åkte med er till Turkiet i år och hade en mycket bra golfvecka i Belek första vecka i maj. Vi vill nu gärna åka tillbaka till Gloria Golf Resort och skulle vilja få prisuppgifter, m.m för följande: Antal: 3 personer (2 vuxna och 1 barn (12 år). Vad: Dubbelrum med extra säng, inkl. halvpension. När: 24 juni- 1 juli 2006 (1 vecka). Flyg: från Köpenhamn eller Malmö Sturup.Som förra gången vill vi gärna förboka ett antal (3-4) golftider, helst så tidigt på dagen som möjligt. Med vänliga hälsningar, Lucia””Hej Robert! Först måste jag be om ursäkt för att jag var så förbaskad när det kom ändrade flygtider 1,5 vecka innan avresa. Förstår att Ni inte kan påverka det men meddelande till resenär borde gå ut omedelbart tycker jag.

Sen måste jag tacka för resan till Tunisien. Vi hade det mycket bra och hotellet The Sindbad får all heder av gästfriheten och servicen. Banan var mycket fräsch, tyvärr var det en del stress från personalen som hela tiden pushade upp speltempot trots att inte alltid vår boll var orsaken till att det gick sakta. Vi trivdes allra bäst på Oliviers course där de första 9 hålen var relativt platta och de sista 9 var härligt kuperande och utmanande. Den banan passade vår nivå bäst. Vi spelade med spelare med lågt handikapp och också de menade att den banan var bäst. La Foret var FÖR svår…

Till sist funderar vi över om Ni planerar på att ta in Egypten som resmål. Det finns ett antal aktörer som har Egypten men vi känner att vi inte vill åka med ”arrangerade” resor där man endast spelar arrangerade ronder med egna landsmän.

Det var till exempel en tjusning att få spela med Englands ambassadör i Tunis… Ölen efteråt smakade mycket bra!

Friheten vi fick med Er som researrangör var skön. Vänliga hälsningar – Erik (14/12)

”Hej Urban! Måste bara meddela att vårat sällskap är nöjda med inkvarteringen och golfen på Quinta da marinha/Portugal. Det var ett kanon ställe och vi hade tur med vädret. Det fungerade med flygbiljetter, bagage o.dyl. så du sitter säkert kvar på din plats. Vi har inget speciellt att klaga på. Med vänliga hälsningar J.O och övriga i resesällskapet” (10/11).

”Hej Urban, Jag vill med detta mail bara uttrycka mitt tack för all Din hjälp att ordna vår resa till Dubai. Resan var till full belåtenhet i alla avseenden, vädret, golfen, Hiltonhotellet och de utflykter vi köpte av Dubai Golf, Din samarbetspartner. De var mycket proffsiga och trevliga. O alla transporter fungerade utmärkt. O att det inte skulle bli billigt insåg vi ju redan i förväg. TACK för en väl arrangerad resa! Vem vet vart nästa golfresa går?” Från U.R (9/11)

”Hej, Vill bara tacka från hela familjen för en alldeles utmärkt arrangerad resa till Belek IC Santai. Hotellet var superklass även så banorna National och Tat. Vi återkommer med största säkerhet nästa år med en ny resebeställning. Även en eloge till TeeOff.” Från Ulf A. (9/11)

Golf World Travel ”merits of orders”Golf World Travel arrangerar även konferensresor. En del med golf, en del utan golf och en del där några av konferensdeltagarna kanske spelar golf.Här presenterar vi ett litet urval av de konferensresor Golf World Travel har arrangerat, vi kallar det för ”merits of orders”.I samband med bokning och offertgivning hjälper vi gärna till med kontaktadresser till kontaktpersonerna på företagen för referenser kring deras konferensresor. Kontakta Golf World Travels VD, Urban Jönsson för detaljerad information.Konferensresor, företag/destination: 2008 – Café Opera Golf, Irland. – FM Mattsson, Turkiet, – Norråva Golfklubb, Italien. – Dental konferenser, Portugal, Skottland, Sydafrika. – Timrå Golfklubb, Italien. – Sweco, Portugal. – Saltsjöbadens Golfklubb, Italien. – Troxhammar Golfklubb, Italien.2007 – Café Opera Golf, Portugal. – Timrå Golfklubb, Turkiet. – IDO Badrum, Portugal. – FM Mattsson, Turkiet. – Norråva Golfklubb, Spanien. – Dental konferenser, Skottland, Dubai, Bintan. – Singel Golf, Turkiet.2006 – Café Opera Golf, Skottland. – St.Jörgen Golfklubb, Portugal. – IDO Badrum, Portugal. – FM Mattsson, Portugal. – Norråva Golfklubb, Tunisien. – Dental konferenser, Thailand, Italien, Manchester, Kina.2005 – Café Opera Golf, Sydafrika. – St.Jörgen Golfklubb, Spanien. – IDO Badrum, Portugal. – FM Mattsson, Spanien. – Norråva Golfklubb, Italien. – Årjängs Golfklubb, Tunisien. – Troxhammar Golfklubb, Mauritius.2004 – Café Opera Golf, Belgien. – Länsförsäkringar, Italien. – Laholms Golf Klubb, Turkiet. – Office Management AB, Portugal. – Parcelhouse, Sri Lanka. – Laholms Golf Klubb, Turkiet.2003 – St.Jörgen Golfklubb, Turkiet. – Café Opera Golf, Spanien. – Supporterklubben, Sollentuna GK, Turkiet – Johnson & Johnson, Turkiet – Laholms Golfklubb, Turkiet. – Björklidens Golfklubb, Turkiet2002 – St.Jörgen Golfklubb, Turkiet. – Café Opera Golf, Spanien. – Bristol – Myers Squibb, Spanien. – Laholms Golfklubb, Turkiet. – Siemens Finans AB, Portugal. – BDO Feinstein Revision, Italien.2001 – Café Opera Golf, Spanien, Almenara / Valderamma. – Laholms Golfklubb, Turkiet. – Tyresö Golfklubb, Turkiet.2000 – Vaxholms Golfklubb, Rom. – Östersund/Frösöns Golfklubb, Turkiet. – Cybercom, Spanien.1999 – Café Opera Golf, Spanien, San Roque. – Ica- och Vivohandlarna, Spanien. – Swedish Match, Portugal. – WM-Data, Portugal,. – The Permanent Tour, Spanien. – Lindebergs Revisionsbyrå, Tunisien.

1999 – Café Opera Golf, Spanien, El Saler. – Lidingö Golfklubb, Portugal. – Mazda Aoutoimport, Madeira. – Information Highway, Portugal.

1998 – The Permanent Tour, Spanien. – Café Opera Golf, Portugal, Penha Longa.

1997 – The Permanent Tour, Spanien. – Sollentuna Golfklubb, Elitlaget, Spanien.

1996 – ITT Flygt Middle East Conference, Turkiet. – The Permanent Tour, Spanien. – Troxhammar Golfklubb, Spanien.

Välkommen till Golf World Travel, Conference & Golf Department!

Supplier, for our international contacts

For Suppliers Only
Address
Golf World Travel AB Box 19009 10432 Stockholm Sweden
Contacts
Telephone: +46-8-54566530. Telefax: +46-8-54566539. E-mail: urban.jonsson@golfworldtravel.se
Office Hours
Monday – Friday, 09.00-17.00. Closed for lunch 12.00-13.00. Saturday, Sunday and Bank Holidays, closed. Weekday before Bank Holiday, 09.00-14.00. From end of June to beginning of August, the office will close at 14.00 on Fridays.
The Golf Travel Industry
Golf World Travel was founded 1994 by Urban Jonsson, owner and Managing Director of the company. Golf World Travel is one of the oldest and largest golf tour-operators based in Sweden.Are you a supplier of golf travel products, such as a golf resort, golf hotel or golf course and interested in being represented by Golf World Travel? If so, please contact our Managing Director for further information.
Pictures and presentations
Golf World Travel is working with a standard format of product pictures in three different sizes; a) Large. Base 200 pxl, height 150 pxl, file size 10 k. b) Small. Base 95 pxl, height 70 pxl, file size 2,5 k. c) Blow up. Base 500 pxl, height 500 pxl, file size 40 k.Golf World Travel is working with a standard format to present our hotels: a) Your introduction With 40-60 words give a short first description of your product. b) Distances to golf courses Do a list with the 5-10 nearest located golf courses in your area. Give the distance in kilometre by driving. c) Rooms With 100-140 words, give a detailed description of the rooms. Please give total number of rooms, number of rooms in each room category and all facts and details for the rooms. d) Hotel With 175-250 words, give a detailed description of the hotel including all facts. e) Other distances Do a list to with distances in kilometre by driving to places of interest, such as airport, restaurants, shopping, sight seeing etc.With this information we would then be able immediately start to promote your product.
Golf World Travel is working with a standard format to present our golf products: a) Your introduction With 40-60 words give a short first description of your product.b) The profile of the course With 100-140 words, give a description of the course. Please give unique details, signature hole and type of course (links, parkland, woodland etc).c) Training facilities With 100-140 words, give a detailed description of the training facilities.d) Club house With 100-140 words, give a detailed description of the club house.e) Rentals With 100-140 words, give a detailed description of rental facilities.f) Others Please note any other information you feel will add to the presentation of your product.
Associations
Golf World Travel is member of; I.A.T.A. International Air Transport Association IATA (associate)
International payments to Golf World Travel
BIC (SWIFT-address), NDEASESS. IBAN, SE0530000000032681701252.
Unique marketing opportunity through Golf World Travel
Golf World Travel has through it´s years as a major tour operator specialised in golf built a unique brand and huge client base at the Swedish market.Golf World Travel can offer you as a supplier the opportunity to exclusively market your product at the Swedish Golf Travel Market.Golf World Travel client database consist of over 20.000 unique addresses including direct consumers, corporate clients, golf professionals, golf clubs, media related to golf and travel and of course our own V.I.P clients – all based in Sweden and Golf World Travel as a well recognised brand.Please contact us to discuss how Golf World Travel could offer you direct access to the Swedish Golf Travel Market for your product.With sincere regards Golf World Travel Urban Jönsson Managing Director